Kings Bounty The Legend ikon

King’s Bounty: The Legend İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

RPG ve strateji tabanlı oyun severler için piyasaya sürülen, oyun dünyasında bomba etkisi yaratarak ilerleyen ve çıkış yaptığı Ekim 2008’den bu yana oldukça çok tutulan strateji tabanlı bir RPG oyunu olan King’s Bounty The Legend, yediden yetmişe tüm RPG severleri ekran başına kilitliyor.

Herhangi bir RPG oyunu oynamamış olanlar bu tür oyunlara aşina olmadığından King’s Bounty The Legend’e ısınamayacaklardır. Çünkü çok ayrıntılı bir oyun. Her an her ayrıntıyı yakalamanız ve oyundaki tüm itemlerin ne işe yaradığını en ince detayına kadar biliyor olmanız gerekiyor. Zaten RPG severler biraz oynadıktan sonra hemen King’s Bounty The Legend’a ısınacaktır. RPG oyunlarına King’s Bounty The Legend ile başlamak isteyenlerin biraz fazla zorlanacağını ekleyerek devam edelim.

Klasik bir RPG oyunundaki gibi karakter yaratarak oyuna başlıyorsunuz. Karakter grupları yetenek ve güçlerine göre üçe ayrılmış. Yani üç karakterden herhangi birini seçerek oyuna başlıyorsunuz. Bu karakterler – ya da oyundaki ismi ile Hero Class- Warrior, Paladin ve Mage.

Warrior: Savaşçı sınıf olan Warrioroldukça güçlü saldırı yapabilme yeteneğine sahip olan bir grup. Tamamen saf güç mantığına dayalı olan bu grubun “Leadership” seviyesi de diğer gruplara nispeten çok daha hızlı yükseliyor. Çok vurdulu kırdılı bir grup olan Warrior’ların işi gücü tartaklamak ve kaba kuvvete başvurmak. Güç kısmı bir avantaj ama sadece güç, kazanmak için yeterli değil. Bu sebeple Warrior’ların diğer karakteristik özelliklerini de kuvvetlendirmeniz oldukça faydalı olacaktır.
Mage: Mage, büyüler yardımı ile savaşan bir grup. Diğer gruplarda olmayan üstün büyücülük yeteneğine sahip olan Mage, çok uzaktaki düşmanlara bile büyü yardımı ile saldırıda bulunabiliyor. Her RPG oyununda hokkabazlık yetenekleri ile bulunan karakterler, King’s Bounty The Legend’de Mage’ler olarak karşımıza çıkıyor. Oynarken çok zevk alacağınız bir karakter grubu.
Paladin: Her şey kararında güzel felsefesinin temsilcisi olan bu grup, yetenek olarak Savaşçılar ve Büyücülerin ortasında yer alan bir grup. Dengeli bir grup olan Paladin’ler oyuna başlangıç için ideal bir grup.

Karakterlerimizi yarattık. Şimdi zorluk seviyesini seçmemiz gerekiyor. Ayrıca oluşturduğumuz grup için bir de amblem seçiyoruz. Amblemin oyun gidişatına ve karakter yeteneğine bir etkisi yok, sadece bayraklarımızda kullanılıyor. Amblemimizi de seçtikten sonra oyuna başlayabiliriz.

King’s Bounty The Legend, sıra tabanlı bir strateji oyunu. Bu yüzden hamlelerimizi önceden çok iyi ölçüp biçmemiz gerekiyor. Aksi halde mağlubiyetin acı tasından kana kana içmemiz an meselesi olabiliyor. Oyunun en sevdiğimiz yanlarından bir tanesi de yolda gördüğümüz paralı askerleri belirli bir altın karşılığında ordumuza dahil edebiliyor olmamız. Ayrıca diğer RPG oyunlarında olduğu gibi NPC’lerden ( oynanamaz karakterlerden ) çeşitli askerleri ve itemleri satın alabiliyoruz. Karakterlerimiz ne kadar güçlü olursa olsun asla “birlikten kuvvet doğar” ilkesini unutmayın. Çünkü karşımıza da çok güçlü ve kalabalık bir düşman ekibi çıkabiliyor. Kazandığımız tecrübe puanları ile karakterimizi geliştirebiliyoruz. Ayrıca büyü kitapları yeni yeteneklere sahip olmamızı da sağlıyor. Oyunda gelişim sağlayan yalnızca bizler değiliz. Düşman yaratıklar da kendi seviyelerini geliştiriyor. Bu da oyunun çekişmesini her zaman diri tutuyor. Oldukça zevkli bir sıra tabanlı RPG-Strateji oyunu olan King’s Bounty The Legend, grafik kalitesi bakımından da oldukça iyi. Oyunun animasyonları ve karakterleri çok özenilmiş. Efektleri oldukça akıcı tasarlanmış. Sadece strateji olarak değil görsel olarak da keyif sunan bir oyun olan King’s Bounty The Legend’ı tüm RPG severlere tavsiye ediyoruz. RPG severlerin mutlaka denemesi gereken oyunlardan bir tanesi. Keyifli oyunlar.

Artıları
  • Taktiksel anlamda başarılı
  • Gösterişli
  • Bağımlılık yapıcı
  • Süper grafikler ve modeller
Eksileri
  • Çok yenilikçi değil
  • Savaşlar kısa sürebiliyor
  • Multiplayer desteği yok