İstanbul Kıyamet Vakti ikon

İstanbul Kıyamet Vakti İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Türkiye’nin ünlü sitesi Mynet tarafından hazırlanmış bu oyunu oynayabilmeniz için bu siteden aktif bir üyeliğinizin olması gerekmektedir. Savaş ortamını bu denli kaliteli bir şekilde İstanbul’a taşıyan İstanbul Kıyamet Vakti oyunu online oynanabilen bir oyun. 416 Mb boyutu olan bu oyun hizmetinize ücretsiz sunulmaktadır. İstanbul Kıyamet Vakti sürekli gururla adından bahsettiğimiz Türk yapımı bir Mmorpg oyunudur. Oyun şirketi Sobee tarafından 2007 yılında resmen açılmıştır. Oyun çok kişiyle oynanan bir rol yapma oyunudur. Haritanız ise İstanbul’un içidir. İlk başlarda size çok fazla alternatif sunamayan oyun günümüze kadar çıkartılan dev ek paketler sayesinde sürekli detaylandırılmış ve yeni mekanlar eklenmiştir. Benzer online rol yapma oyunlarındaki gibi bir karakter yaratırsınız ve onun yeni becerilerle, yeni yetenekler kazanması için oyun içinde mücadele edersiniz. Bunun için öncelikle yapmanız gereken görevleri tamamlamaktır. Görevler sizden bir tür yaratıktan ya da hayvandan belli sayıda kesmenizi isteyebilir. Bunu yerine getirdiğinizde tecrübe puanı, para ya da eşya kazanırsınız. Bunlar aynı zamanda hayvanlardan ya da yaratıklardan rastgele de düşebilir.

Kazandığınız eşyaları üzerinize giyerek daha fazla güç, maksimum can ve defans elde edebilirsiniz. Aynı zamanda da bazı kıyafetler, seviyeleri yükseldikçe size fazladan yetenek puanları verebilir. Oyun %100 Türkçe olduğundan oyunda ne yapmanız gerektiği ile ilgili ya da görevlerle ilgili hiçbir sıkıntıya düşmezsiniz. Eğer oyunda seviye atlamak çok zorunuza giderse o zaman oyun dükkanından gerçek para ile tecrübe puanı artırıcıları satın alabilirsiniz. Oyunda şu anda 8 farklı sunucu vardır. Bunlar yabancı oyunlardaki server’ın karşılığıdır. Bir tanesi ise yalnızca premiumlu üyelerin girebildiği sunucudur. Oyun firması Sobee’nin yaptığı açıklamaya göre ise oyunda şu anda 1 milyon’un üzerinde bir online oyuncu yer almaktadır. Bu da gerçekten de bir rpg oyun için çok büyük bir rakamdır. Oyunda uzun zamandan beri gelmesi beklenen lonca sistemi 2012 yılında devreye girmiştir ve loncaların bulunduğu Topkapı eklentisi oyuna eklenmiştir. Bu tarihte aynı zamanda Arz ve Lodos isimli bir devasa güncelleme paketi eklenmiştir. Bu paketle oyunun oynanışı daha da zenginleştirilmiş ve Büyük Hol denen mekan oyuna kazandırılmıştır. Çok fazla eksikliğini çektiğimiz yabancı dil bilgisi yüzünden Wow gibi, Tera gibi Aion gibi oyunları oynayamadığımızdan İstanbul Kıyamet Vakti bu oyunları nispeten aratmayacak, oyundaki hemen hemen herkesin Türk olduğu şahane bir oyundur.

Oyun 2018 yılında bile sürekli güncellenmeye ve yenilikler eklenmeye devam ediyor. 2018 Mart ayında oyunda İstanbul Kıyamet Vakti Karaköy güncellemesi eklendi. Daha fazla seviye ve Karaköy bölgesini de içeren bu paket oyunun popülerliğini sürdürmesine sebep olacak gibi görünüyor.