Ghost Recon Advanced Warfighter ikon

Tom Clancy’s Ghost Recon Advanced Warfighter İndiriliyor

  • Ana Sayfa
  • FPS
  • Tom Clancy’s Ghost Recon Advanced Warfighter İndirme Sayfası
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Kaliteli oyunları piyasaya sunması ile kendini tanıtmış olan Ubisoft tarafından 2006 yılında yayınlanan taktiksel nişan oyunu Ghost Recon Advanced Warfighter, çıktığı ilk günden itibaren ilgi uyandıran bir oldu. Oyun Ghost Recon serisinin 3. oyunu ve yine bu oyunda da size verilen görevleri tamamlamak için düşman birliklerini ortadan kaldıracak, önemli kişilere korumalık yapacak ve rehine kurtarma operasyonlarına katılacaksınız.

Oyun Ghost Recon 2 oyununun kaldığı yerden devam ediyor.Yüzbaşı Scott Mitchell beraber hareket edeceğiniz Ghosts isimli savaş ekibine liderlik ediyor. Siz de Scott Mitchell karakterini yönetiyorsunuz dolayısıyla Ghosts ekibine stratejik emirler verme yetkisine de sahipsiniz. Zaten görevlerde başarılı olabilmek için bu ekip taktiklerini başarılı bir şekilde kullanmak zorundasınız. Oyunda bu karakterle göreviniz Amerika Başkanı ve Meksika Başkanını olası bir suikast girişiminden korumak. Oyun hikayesi çalınan Amerikan askeri teknolojileri geri alma ve Meksika’da bulunan düşmanlarla savaşma ekseninde dönüyor.

Oyunun mekanları arasında dünyanın en kalabalık şehirlerinden birisi olan Mexico City çok gerçekçi ve başarılı bir şekilde modellenmiş olarak karşımıza çıkıyor. Oyunun yapay zekası gerçekten çok başarılı. Düşmanlarınız size pusu kurabiliyor ve bu ilk bir kaç karşılaşmanızda sizi çok etkileyecek. Cross Com sistemi sayesinde oyundaki haritaya ve görev brifinglerine bakabiliyorsunuz. Ayrıca çapraz mantıkla çalışan bu sistem sayesinde ekip arkadaşlarınızdan birisi tarafından görülen bir düşmanı siz de sistem üzerinde haritada görebiliyorsunuz.

Görevlere başlamadan önce kendiniz ve takımınız için silah seçebiliyorsunuz. Her takım üyesi bir ana silah bir de yan silah taşıyabiliyor. Bu takım üyelerinin taşıyabileceği ağırlıkların sınırı olduğu için burada da seçim yaparken görevde kullanacağınız taktikleri düşünerek hareket etmelisiniz. Daha ağır takım üyeleri hızlı koştukları zaman daha çabuk yorulup yavaşlıyorlar. Oyunda bazı silahlara lazer, bomba, susturucu gibi ek modifikasyonlar ekleyebiliyorsunuz. Bazı görevlerde taktik icabı bunlar çok çok işinize yarıyor. FPS oyunlarında bir klasik haline gelmiş olan öldürdüğünüz düşmanın silahını ve cephanesini alma olayı GRAW oyununda da yer alıyor.

Artıları
  • Normal zorluk seviyesi bile zorlayıcı
  • Helikopterden ateş ettiğiniz görevler çok eğlenceli
  • Muhteşem grafikler ve sunum
  • Bir şehirde olduğunuzu hissediyorsunuz
Eksileri
  • Şehirlerde hiç sivil bulunmuyor
  • Aşırı parlak görüntüler bazen sıkıntı yaratabiliyor