Kane and Lynch Dead Men ikon

Kane & Lynch Dead Men İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Kane & Lynch Dead Men Co-Op olarak da oynayabileceğiniz IO Interactive tarafından geliştirilen TPS nişancı oyunudur.

Oyunun hikayesi Jenny isimli bir kıza gelen mektupla başlar. Mektubu babası Adam Kane Marcus göndermiştir. Kane bu mektubu kızına ölüm hücresinde sonunu beklerken yazıp göndermiştir. Kane ölümü beklerken James Seth Lynch isimli ölüm mahkumu ile karşılaşır. Lynch hapishaneden kaçmanın bir yolunu bulduğunu söyler. Araçla idam edilecekleri yere transfer edilirken araçlarına bir araç çarpıp onları kaçırır. Getirildikleri yerde Kane’in başının belada olduğu The7 çetesinin elemanları ile karşılaşırlar. Kane’e bu çeteden çaldıklarını geri ödemesi için 3 hafta süre verilir. Eğer bu süre zarfında çeteye borcunu ödeyemezse çete, karısını ve çocuğunu öldürmekle onu tehdit eder.

İşte tıpkı bir Hollywood filmi gibi başlayan oyun hikayesi hemen oyunun başında sizi içine çekebilmeyi başarıyor. Bundan sonra tahmin edebileceğiniz gibi Kane ve Lynch bu parayı bulmak için çalışacaklar ve burada iş size düşüyor. Aslında Kane paranın yarısında sahiptir ve diğer yarısını The7 çetesinden Retomoto çalmıştır. Kane ve Lynch parayı mafya babası Retomoto’dan almak için Tokyo’ya gider.

Oyunda genel olarak Kane karakteri olarak oynuyorsunuz. Ama 16 görevde Lynch karakteri ile de oynayacaksınız. Oynanış ve sıç dünyasını konu alması açısından GTA oyunlarına benzese de senaryonun orijinalliği açısından GTA oyunlarından sıyrılıyor. Oyunun zevkli tarafı ise Kane olarak oynarken Co-Op olarak arkadaşınız da Lynch’i yönetebilir. Ayrıca oyunu split screen olarak aynı ekranda iki kişi oynama imkanı da sunuluyor. Silah olarak Kane’de hafif makineli tüfek ve el tabancası, Lynch pompalı ve Revolver taşıyor. İstediğiniz zaman silahları değiştirebiliyorsunuz. Oyunda direk olarak çarpışmaya girmek yerine duvarlarda ve büyük objelerin arkasına siper alarak gitmek daha mantıklı.

Oyunun görselleri çok başarılı. Çıktığı yıla göre oldukça önde grafiklere sahip. TPS oynanışı açısından yer yer Mafia serisini yer yer de GTA serisini andırdığı çok yer var. Oyundaki aksiyon düzeyi çok yüksek. Adrenalin bir an olsun eksik olmuyor. Karakterlerin seslendirmeleri, oyun müzikleri ve aralarda giren sinematik sahneleri de oyuna renk katmış. GTA oyunlarını oynayıp beğenen biriyseniz ve bu türde alternatif bir oyun arıyorsanız Kane & Lynch Dead Men sizi oldukça uzun süre oyalayabilir.

Artıları
  • İlginç multiplayer modu
  • Değişik senaryo çeşitliliği mevcut
Eksileri
  • Yapay zeka sürünüyor
  • Silahlar gerçekçi hissettirmiyor
  • Online Co-Op modu olmaması kötü