Crazy Machines 2 ikon

Crazy Machines 2 İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Crazy Machines 2, Crazy Machines serisinin 2. oyunudur. Oyundaki amaç size verilen maddelerle düzenekleri çözerek icada ve mucitliğe dayanan bulmacaları çözmektir.

Alman oyun yapım firması Fakt Software gerçekten muhteşem bir fikirle Crazy Machines oyununu çıkarmıştı. O zaman daha basit aletlerle daha basit bulmacaları çözüyordunuz ama oyun bu sefer çok iyi geliştirilmiş. Daha fazla alet, elektrikli aletler, domino taşları, butonlar, zincirli yıkım taşları, çarklar, mumlar, lazerler ve aklınıza gelebilecek birçok aletle çok daha kompleks yapılar kurup verilen görevi yerine getireceksiniz.

Bir önceki oyunda 2D olan grafikler Crazy Machines 2 oyunu ile birlikte 3D olarak karşımıza çıkıyor. Daha gerçekçi ve daha parlak olan görseller sayesinde oyun da sınıf atlamış gözüküyor. Oyunda genellikle statik enerjiyi veya elektrik enerjisini kullanarak hareketi başlatıyorsunuz. Hareketi aletten alete aktararak sonunda verilen görevi yerine getiriyorsunuz. Bu görev bir televizyonun düğmesine basmak veya bir butona basarak bir pervane çalıştırmak olabilir.

Verilen görevi ne kadar başarılı şekilde yerine getirirseniz bölüm sonunda size bronz, gümüş ve altın olmak üzere dereceler veriliyor. Oyunda verilen ana görevin yanında verilen yan görevleri de yerine getirerek daha fazla puan kazanabilirsiniz. Oyunda yer alan 200’den fazla bulmaca var ve bazılarını çözmek saatlerinizi alabilir. Tabi günümüz teknolojisinde dayanamayıp Youtube üzerinden çözümlere bakmadığınızı varsayıyorum. Oyundaki bulmacalar gerçekten kaliteli, bu yüzden oyun küçük bir oyun olmasına rağmen birçok kritik eleştiri sitesinden yüksek puanlar alarak dikkat çekmiştir.