MindHabbits ikon

MindHabits İndiriliyor

  • Ana Sayfa
  • Genel ›
  • MindHabits İndirme Sayfası
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Kişisel gelişiminize katkıda bulunacak bir oyun oynamak ister misiniz? Size stres ile başa çıkma yollarını öğretecek kendinize güveninizi yerine getirecek bir oyundan bahsedeceğim bu incelememde. Aslına bakarsanız oyun oynamak başlı başına bir terapi ama oynadığınız oyunun amacı da bu olsa? Bir yarışı/savaşı kazanmak değil. Oyunun amacı size, sağlığınıza iyi gelecek yararlı alışkanlıkları kazandırmak olsa?

MindHabits, böyle bir ihtiyaçtan esinlenerek ortaya çıkmış bir oyun. En küçük bir konuyu büyüterek sorun haline getiren ve bu yüzden oluşan stres ile beraber tüm vücudumuzu kötü etkileyen düşünme sistemimizi değiştirmemizin mümkün olduğunu gösteriyor. MindHabits oyunu arka planda sosyal zeka üzerine yapılan bilimsel araştırmalara dayanarak hazırlanmış.

Oyun içeriği ile ilgili ayrıntılı bilgi vermek gerekirse oyunda dört eğitici panel var. Bunlar Matrix, Kendini Tanımla, Kelimeler ve Chi’yi Büyüt.

Maxrix, farklı ifadelere sahip yüzlerin karışık şekilde, sayıda ve sırada geldiği bir oyun. Olumlu ve olumsuz yüz ifadeleri karışık şekilde geliyor ve oyuncu olumlu olanını seçerek ilerliyor.

Kendini Tanımla bölümünde, genel kişisel özellikler sıralanmıştır. Siz ise kendinize en uygun olanlarını seçerek kendinizi tanımlıyorsunuz.

Kelime oyununda, ekranın alt kısmında sıralanan kelimeleri ekrana gelen bulmaca içinden bulmaya çalışıyorsunuz. Buradaki amaç, zihinsel alışkanlıklarımızı değiştirmek, bulmaca içinde olumsuz kelimeler yer alsa dahi olumlu kelimeleri bulmak.

Chi’yi Büyüt eğitici oyununda, Chi adında bir evcil hayvanınız var ve her zaman ilgiye muhtaç. Yapmanız gereken şey ise belirli aralıklarla gülücük simgesine tıklamak. Siz gülümsemeyi hatırladıkça, evcil hayvanımız gelişiyor. Size gülümsemeyi sürekli hatırlatmaya çalışan eğitici bir oyun.

Günlük olarak gelişiminizin takibini yapabileceğiniz bir arayüzü de hazırlanmayı ihmal etmemişler. Ayrıca günün sözü bölümü yer almakta. Oyun, sizden aldığı bilgiler doğrultusunda kişisel envanterinizi oluşturur. Böylece günün sözü panelinde her gün için size özel motive edici sözler görürsünüz.

İyi oyunlar.

MindHabits İÇERİĞİNE BENZER İÇERİKLER