The Evil Within 2 İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Tango Frameworks tarafından geliştirilen ve Bethesda Softworks tarafından yayınlanan The Evil Within 2 oldukça etkileyici ve kaliteli bir aksiyon macera oyunu.

Bir serinin 2. oyunu olma özelliğini taşıyan oyunda serinin ilk oyunu olan The Evil Within’dan tanıdığımız ana karakterimiz Sebestian ile oynamaya devam ediyoruz. Oyunda Sebastian’ın kaybolan kız kardeşini ararken kendimizi daha büyük bir maceranın içinde buluyoruz.

Oyunu üçüncü kişi gözünden oynuyoruz ve her ne kadar oyunda serinin ilk oyununa göre eklenmiş yeni bazı dövüş bölümleri bulunsa da karakterimiz Sebastian hala silah kullanma özelliği ile oyunda. Bunun yanında The Evil Within 2’de serinin ilk oyununa göre daha gelişmiş bir oyun alanı bizi bekliyor. Temel olarak oyun alanı ilk oyundaki ile benzer olmakla birlikte daha gizli hareketler yapabileceğimiz detaylar ve silahlarda mermi sınırı olmadan kullanma dikkati çeken özellikler olarak oyunda yer alıyor. Ayrıca çok çeşitli düşman türleri de bu oyunda karşımıza çıkıyor.

id Tech 5 oyun motoru ile geliştirilen oyunda gayet kaliteli ve etkileyici grafikler bizi bekliyor. Serinin ilk oyununda var olan bazı grafiksel sorunların da giderilmesiyle oyun son derece kaliteli bir görselliğe kavuşmuş. Bu kaliteli grafiklerin yanında yer alan müzikler ve ses efektleri ile de oyun bir bütün haline getirilmiş ve oyuncunun oyun atmosferine girmesi için her türlü imkan sunulmuş. Bunlarla birlikte oyun kontrollerinin son derece iyi tasarlanmış olması çok fazla oyun oynamayan oyunseverlerin de oyunu oynamalarını kolaylaştırdığı gibi iyi oyuncuların da oyuna hızlı bir şekilde adapte olmasını sağlamış.

The Evil Within 2, grafikleri, oyuncuya sunduğu oyun atmosferi gibi özelliklerle özellikle aksiyon macera türünde oyun arayanlara güzel bir alternatif sunuyor.