Sally’s Salon – Beauty Secrets İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Sally’s Salon – Beauty Secrets, Real Networks Inc. ve GameHouse Inc. tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir simülasyon oyunu.

Sally’s Salon – Beauty Secrets, Diner Dash, Cake Mania ve Star Wars Cantina gibi oyunlarla aynı mantıkta oynanan bir oyun. Müşteriler Sally’nin Salonunun kapısından geçerek saç yıkama, kesim, saça şekil verme, saç boyama ve yıkama gibi çeşitli hizmetler istiyorlar ve istenen bu hizmetler müşterilerin başının üstünde bir balonla görüntüleniyor. Müşteriler hizmet beklerken, kalp serisi olarak gösterilen müşteri memnuniyet, yavaş yavaş kayboluyor. Müşterilerin ne kadar ücret ödeyeceği bu kalplere bağlı. Eğer ki müşteri çok fazla kalp kaybediyorsa kızıp dükkanı terk ediyor.

Oyuncu, çalışma saatlerinde, çeşitli kategorilerde ekleme yaparak seviyesini yükseltebiliyor. Örneğin, bekleme odasına ilaveler yaparak bekleyen müşterinin mutlu olmasına yardımcı oluyor. Daha hızlı çalışmak için istasyon ekleme yaparak müşterilere hızlı hizmet sağlama amaçlanıyor. Böylece kalpler daha fazla kalarak müşteri memnuniyeti yüksek tutulmak isteniyor. Bir de bünyesine asistan ekleyerek iş yükünü hafifletebiliyor.

Oyun grafiksel açıdan oldukça basit bir şekilde tasarlanmış. Biraz daha güncel ve kaliteli grafikler kullanılsa oyun çok daha iyi bir hal alabilirmiş. Kontroller de oldukça basit ve genç yaşlı herkesin oynayabileceği türde yapılmış. Dolayısıyla oyunun hitap ettiği çok geniş bir kesim bulunuyor.

Sally’s Salon – Beauty Secrets, konusu, oynanışı ve grafikleri ile oldukça sevimli bir oyun. Simülasyon oyunu olmasına rağmen genel yapısı itibariyle hoş vakit geçirmek isteyen tüm oyunseverlerin keyifle oynayabilecekleri bir alternatif.

Sally’s Salon – Beauty Secrets Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 7, 8, 10
İşlemci : Pentium 4 - 2.5 GHz veya üstü
Ram : 1 GB
Harddisk Alanı : 413 MB
Ekran Kartı : DirectX Uyumlu
DirectX : 9
Artıları
  • İlgi çekici oyun hikayesi
  • Zaman geçirmek için ideal
  • Kolay oynanış
  • Sevilen karakterler
Eksileri
  • Kontroller biraz sıkıntılı