The Elder Scrolls II: Daggerfall İndiriliyor

  • Ana Sayfa
  • RPG
  • The Elder Scrolls II: Daggerfall İndirme Sayfası
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Bethesda Softworks tarafından geliştirilen ve yayınlanan The Elder Scrolls II: Daggerfall, aksiyon türünde PPG yani bir kahramanın kılığına bürünerek rol yapma oyunudur.

The Elder Scrolls serisinin bir oyunu olan ve The Elder Scrolls: Arena’nın devamı niteliğinde olan oyunda The Elder Scrolls serisinin diğer oyunlarında olduğu gibi belirli karakter türlerini doldurmamız gerekmiyor. Daggerfall, Mages Guild aracılığı ile oyuncuların çeşitli efektlerle özel büyüler oluşturabilecekleri bir büyü oluşturma sistemi sunuyor. Daha sonra seçilen efektlerin gücüne bağlı olarak büyünün maliyetini hesaplıyor. Oyunun özelliklerine baktığımızda bir büyü sistemi yani büyü oluşturma yeteneğinin yanında ev ve gemi, çeşitli giysi ve malzeme satın alma yeteneği, vampir, kurt adam olabilme yeteneği ve dövüşte silahların yönünü belirlemek için fare hareketlerini kullanabilen dövüş sistemi yeteneği mevcut. Ayrıca krallarla aktif siyasi ilişkilerle görevlerimiz ve yeteneklerimiz emirlerle ve dinlerle destekleniyor. Krallarla böyle ilişki içerisine girmek oyunda derece yükseltmek ve itibar kazanmak için son derece önemli. Bunlar diğer oyuncuların bize bakış açılarını da etkiliyor. Diğer serilerde olduğu gibi oyun Tamriel’in kurgusal kıtasında geçiyor. High Rock ve Hammerfell yerleri arasında seyahat edebildiğimiz oyunda uzun mezarlıklar ve antik yeraltı kaleleri arasında dolaşıyoruz. Fakat tabiki düşmanlar bu alanlardaki yolculukları zorlaştırabiliyor. Oyunu tamamlayabilmek için 6 ile 8 arasında alanı ziyaret etmek gerekiyor ancak toplamda 47 tane alan bulunuyor. Dünyada sevilerek oynan oyun şimdiye kadar 15.000 kasaba ve 750.000 kişilik bir nüfusa sahip.

Grafiksel olarak ortalama üzerinde bir deneyim sunan The Elder Scrolls II: Daggerfall oynanış şekli ile de güzel bir oynanabilirlik vaat ediyor. Ayrıca sesler ve müzikler de oyundaki atmosferi tamamlayıcı unsurlar olarak karşımıza çıkıyor.

The Elder Scrolls II: Daggerfall kaliteli konusu ve sahip olduğu özellikler ile oyunseverlere iyi bir oyun alternatifi sunuyor.

The Elder Scrolls II: Daggerfall Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows XP / Vista / 7 / 8 / 10
İşlemci : Pentium III / Athlon MP
Ram : 32 MB
Harddisk Alanı : 256 MB
Ekran Kartı : GeForce 6200 LE / Radeon Xpress 1200 Series veya üstü
DirectX : 8
Artıları
  • Aşırı geniş bir içerik
  • Her şey kayıt altında
  • Savaş ve büyü sistemi çok başarılı
Eksileri
  • Çok eski grafikler