Brawl Stars PC

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Cep telefonlarının efsane olmuş çok oyunculu aksiyon oyunu Brawl Stars’ı artık PC’nizde daha akıcı ve klavye mouse kullanarak oynayabileceksiniz. Üstelik bunu en son Android sistemine sahip olarak yapacaksınız.

Daha önce Clash Royale ve Clash of Clans gibi bağımlılık yaratan mobil oyunları ile tanıdığımız Supercell firmasının en yeni ve şu aralar en çok popüler olan oyunu Brawl Stars hızlı ve aksiyon dolu bir şekilde diğer oyunculara karşı yaptığınız savaşları konu alan etkileyici bir oyun. Oyun size dilerseniz tek başınıza, dilerseniz diğer oyuncularla takım halinde savaşabileceğiniz oyun modları sunuyor. Bu modların her biri 3 dakikadan daha kısa süren maçlar içeriyor.

Oyunda bulunan modlar şu şekilde;

3’e 3 Elmas Kapmaca: Bu oyunda 3’e 3 takımlar halinde 10 elmasa ulaşan ilk takım kazanıyor. Elmaslar da öldürdüğünüz düşmanlardan düşüyor.

3’e 3 Savaş Topu: Çok ilgi çekici bir mod, futbol sahasına benzer bir şekilde dizayn edilmiş bir sahada futbol topunu karşı takımın kalesine gol olarak atıp kazanmaya çalışıyorsunuz. 2 gol atan takım kazanıyor.

Hesaplaşma: Burada her oyuncu kendi başına çevredeki güçlendiricileri toplayarak diğerlerini öldürüp son kalan olmaya çalışıyor.

3’e 3 Soygun: Bir yandan kendi kasanızı doldurmaya çalışırken bir yandan da rakibinizin kasasını boşaltmaya çalıştığınız oyun modu.

3’e 3 Ödül Avı: Düşmanlarınızı öldürdükçe yıldız kazandığınız bu oyun modunda en fazla yıldıza sahip olan takım kazanıyor.

Brawl Stars Bilgisayarda Nasıl Oynanır?

Brawl Stars’ı APK olarak indirip Gameloop emülatörü sayesinde oyunu bilgisayardan oynayabilirsiniz.

1. “Hemen indir” butonuna basarak Brawl Stars APK dosyasını indirin.

2. Gameloop emülatörünü de indirip bilgisayarınıza kurun.

3. Gameloop programını açın. İndirdiğiniz Brawl Stars APK dosyasını sürükleyip Gameloop ekranına bırakın otomatik kurulum başlar.

4. Oyuna girişte tuş kombinasyonlarını istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.