Far Cry 3 İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Ubisoft Montreal’in, Ubisoft Massive, Ubisoft Red Storm ve Ubisoft Shangai stüdyolarında geliştirilen ve Ubisoft’un yayınladığı Far Cry 3, oyunu ana karakterin gözünden oynayabildiğimiz FPS tarzında bir aksiyon oyunu.

2008 yapımı Far Cry 2 ‘nin devamı niteliğinde bir oyun olmasına rağmen Fra Cry 3 konu bakımından Far Cry 2’den bir hayli farklı. Oyunun ana karakteri Jason Brody ve arkadaşları Güney Pasifik’te bir adaya tatile gidiyorlar. Deniz, kum, güneş, partiler ile tatilin tadını çıkarırken Jason ve arkadaşlarını korsanlar kaçırıyor. Tutuldukları yerden korsanlar tarafından zarar gören yerli halktan biri olan Dennis, Jason ve arkadaşlarını kurtarıyor. Daha önce hayatlarında adam öldürmemiş Jason ve arkadaşları, bilmedikleri bir yerde hayat mücadelesi vermeye başlıyorlar. Bu mücadelede, adanın yerli halkı olan Rakyat halkı Jason’a destek çıkıyor ve Jason’un iyi bir savaşçı olması için onu yetiştiriyorlar. Hatta yerli halktan olan Citra ile evlendiriliyorlar ve tüm adayı dolaşarak ok, yay ve diğer araç ve silahları kullanarak önlerine gelen tehlikeli şeyleri ki bunlar sadece korsanlar değil; kaplan, ayı, domuz, köpek balığı gibi vahşi hayvanlar da olabiliyor, bunları ortadan kaldırmaya çalışıyorlar. Bu silahları da kendimiz hayvan derisi gibi etraftan topladığımız, avladığımız hayvanlardan yapabiliyoruz.

Adada savaşırken düşmanlardan saklanabildiğimiz gibi düşman etrafında dolaşabiliyor ya da yoğun çatışmaya girebiliyoruz. Bununla beraber başka haritalardaki farklı oyuncularla savaşıp seviye atlayabilmemiz de mümkün. Oyunun sonuna doğru Jason’un arkadaşları adada kalmayı düşünen ve bir katile dönüşen Jason’dan rahatsız olmaya başlıyorlar ve Jason adada kalıp savaşmaya devam mı edecek yoksa arkadaşlarını alıp adayı terk mi edecek işte ona biz karar veriyoruz.

Oyunun senaryosu görüldüğü gibi oldukça kaliteli ve sürükleyici. Grafikleri de senaryosu gibi kalite olan Far Cry 3’te oyuncuları gayet güzel bir oynanabilirlik bekliyor.
sürükleyici ve sıkıcılıktan uzak hikayesi, başarılı sesleri ve hikaye anlatımı ile Far Cry 3, FPS ve aksiyonu son derece başarılı bir şekilde bir araya getiriyor ve oyunculara son derece kaliteli bir oyun deneyimi sunuyor.

Far Cry 3 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows XP / Vista / 7
İşlemci : Intel Core®2 Duo E6700 @ 2.6 GHz / AMD Athlon64 X2 6000+ @ 3.0Ghz veya daha iyisi
Ram : 4 GB
Harddisk Alanı : 15 GB
Ekran Kartı : 512MB Video RAM (1GB Video RAM), DirectX9c (DirectX11) Shader Model 3.0 (Shader Model 5.0)
DirectX : 9.0c
Artıları
  • Gelişmiş ve fantastik yetenekler barındıran yetenek ağacı
  • Sürükleyici görevler ve oldukça fazla yan görev
  • Çok iyi hazırlanmış oyun müzikleri
  • Silah ve araç çeşitliliği çok fazla
  • Çok büyük bir açık dünya
  • Başarılı ganimet ve icat sistemi
Eksileri
  • Tam oturmamış yapay zeka
  • Gizlenerek gitmek zor
  • Tekrar edici bazı görevler