Rapala Pro Bass Fishing 2010 İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Rapala Pro Bass Fishing 2010 oyunu pc ortamında oynayabileceğiniz en detaylı balıkçılık oyunlarından birisidir. 2010 yılında çıkan oyunu gerçekçi grafikleri, eğlenceli oynanışı ve oyun modları ile balık tutmayı sevenlerin mutlaka oynaması gerekiyor.

Oyunu tek kişilik modunda oynayabileceğiniz gibi arkadaşlarınızla iki kişilik de oynayabiliyorsunuz. Oyunun en zevkli yanı ise turnuva modu diyebiliriz. Gerçekten çok iyi hazırlanmış balık tutma turnuvalarında kazanan olmak için heyecan sürekli üst düzeyde seyrediyor. Turnuva modunda sabah balıkçı botları ile açılıyorsunuz ve avlanmak istediğiniz yeri seçiyorsunuz ki bu pek çok balık avlama oyununda rastlayamayacağınız bir özellik. Hatta botla seyahat ederken su altındaki balık durumunu gösteren bir sonar sistem radarı da botunuzda size yardımcı oluyor.

Oyunda botunuzu durdurup balık avlama kısmında oltanızı atacağınız yeri ayarladıktan sonra oltanın ucu görünümüne geçiyorsunuz ve buradan kontrol ediyorsunuz. Burada balıkların su içerisindeki hareketleri ve oltaya yakalanma animasyonları oldukça başarılı. Balık tuttuğunuzda ekrana gelen ara videolar da gerçeklik düzeyini arttırmış. Uzun lafı kısası balık tutmayı seviyorsanız bu oyuna da bayılacaksınız.

Rapala Pro Bass Fishing 2010 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 7 / 8 / 10
İşlemci : Intel Pentium 4 ve üzeri
Ram : 256 MB
Harddisk Alanı : 500 MB
Ekran Kartı : 128 MB
DirectX : 9
Artıları
  • Eğlenceli turnuva modu
  • Gerçekçilik üst düzeyde
  • Balık çeşitliliği çok fazla
  • Grafikler oldukça güzel
Eksileri
  • Bazen kamera açıları hatalı olabiliyor