Konuşan Tom Baloncuk Vurmaca İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Cep telefonları ile hayatımıza giren Konuşan Tom, önceleri sadece söylediklerimizi daha ince ve daha komik bir sesle tekrarlayan ve bir kaç hareket yapabilen bir kediydi. Ama bu kedi, küçük oyuncular tarafından o kadar çok sevildi ki devam oyunları ve Talking Tom’un arkadaşları olan Angela gibi karakterlerle yeni versiyonları çıkartıldı. Hatta Konuşan Tom artık sadece konuşmak ve çeşitli aksiyonlar yapmak yerine çeşitli oyunların başrolü olmaya başladı bile.

İşte Konuşan Tom Baloncuk Vurmaca oyunu da böyle bir oyun. Oyunda kendiniz ilerleyebileceğiniz gibi arkadaşlarınızın skorlarını görüp onlarla yarışmanız da mümkün. Oyun bu açıdan bakıldığında Candy Crush oyununa çok benziyor. Oyunda Tom’un arkadaşlarının kilidini açarak onlarla da oynayabiliyorsunuz. Oyunun oynanışı alışık olduğumuz balon patlatma oyunu oynanışı olarak karşımıza çıkıyor. Aşağıda bulunan top fırlatıcıdan fırlattığınız toplar aynı renkli toplarla bir araya geldiğinde patlayıp aşağıya düşüyor. Burada topları patlatıp belli bir seviyeye gelmelerini önlemeye çalışıyorsunuz.

Oyun tamamen ücretsiz olarak oynanabilen bir oyun olmasına rağmen oyun içinde çeşitli özellikleri ve güçlendiricileri para ile satın alabiliyorsunuz. Ama oyun bu satın almaları yapmak için sizi zorlamıyor. Oyunun Türkçe oynanabilmesi ise en büyük artılarından.

Artıları
  • Eğlenceli oynanış
  • Kolay anlaşılabilir
  • Tom ve arkadaşlarıyla oynayabilme
Eksileri
  • Tekrar eden oynanış