Mafia 3 ikon

Mafia 3 İndirme Sayfasına Yönlendiriliyor

Oyun dosyası başka bir sitedeki kaynaktan ücretli olarak indirilecektir. Siteye gitmek için yandaki butonu kullanın...
Siteye gitmek için tıklayın..

Mafia 3 oyunu serinin ilk 2 oyunundaki başarılı oynanışın üzerine geliştirmeler yapılıp değiştirilen karakterlerle aynı formül üzerinden muhteşem bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. İlk 2 oyuna göre çok daha kaliteli görseller ve daha derin bir hikaye oyunda sizleri bekliyor.

Mafia 3 oyununda siyahi karakter Lincoln Clay ile başrolde oynuyorsunuz. Vietnam savaşında çetin bir mücadele veren Lincoln 1968 yılında New Bordeaux’taki evine döner ve hiçbir şeyin bıraktığı gibi olmadığını fark etmesi uzun sürmez. Sabıkalı geçmişinden kaçmaya çalışırken kendini zenci mafyasının içerisinde bulur ve kısa süre içerisinde İtalyan mafyasına karşı mücadele etmeye başlar.

Serinin ilk iki oyununda olduğu gibi Mafia 3’te de hem yakın dövüş hem silahlı çatışma hem de araç kullanma özellikleri oyunda bulunuyor. Tahmin edebileceğiniz gibi bunlar geliştirilerek oyuna eklenmiş. Yine oyunda görevler yaparak hikayede ilerliyorsunuz ama sizi kısıtlamayan bir açık dünyada istediğinizi yapmakta da özgürsünüz. Her ne kadar farklı senaryo olsa da oyundaki amaç yine yeraltı dünyasının en tepesine çıkmak.

Oyundaki görüntüler, çevre ve karakterler 1968’li yılların Amerika’sını yansıtan dönemsel özellikler taşıyor. Oyundaki grafikler mükemmele yakın ve oynama zevkini çok artırıyor. Derinlemesine kurgulanmış karakterler başarılı seslendirmeler ile hikayeye can veriyor. Üst düzey bir oyun arıyorsanız Maifa 3 ilk tercihleriniz arasında olmalı.

Mafia 3 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 7 64-bit
İşlemci : Intel I5-2500K, AMD FX-8120
Ram : 6 GB
Harddisk Alanı : 50 GB
Ekran Kartı : 2GB, NVIDIA GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD7870
DirectX : 11
Artıları
  • Etkileyici silahlı çatışmalar
  • Muhteşem dizayn edilmiş çevre
  • Çok iyi kurgulanmış karakterler ve hikaye
  • Başarılı oyun müzikleri
Eksileri
  • Tekrar edici gelebilir
  • Yapay zeka hayal kırıklığı