RHEM 2 ikon

RHEM 2 İndirme Sayfasına Yönlendiriliyor

Oyun dosyası başka bir sitedeki kaynaktan ücretli olarak indirilecektir. Siteye gitmek için yandaki butonu kullanın...
Siteye gitmek için tıklayın..

RHEM 2, Knut Müller ve Got Game Entertainment tarafından geliştirilen ve yayınlanan adventure türünde oldukça önemli ve kaliteli bir oyun. Adventure tarzı oyunlarda genellikle karşınıza çıkan bulmacaları çözer ve bulmacaları çözdükçe oyunda ilerlersiniz. RHEM 2 de aynı bu tarzda bir oyun fakat emsallerine göre oldukça zor. Eğer adventure tarzı farklı oyunlar oynamadıysanız ve bu tarz oyunlarda yeniyseniz muhtemelen çok zorlanacaksınız. Fakat daha önce Sherlock Holmes, Myst, Broken Sword gibi çeşitli oyunları oynadıysanız ve bu oyunlarda iyi olduğunuzu düşünüyorsanız RHEM 2 sizin için çok ideal bir oyun demektir.

FPS yani birinci şahıs gözünden oynanan RHEM 2’de, oyuna uzun bir tren yolculuğu ile başlıyorsunuz ve yolculuğun ardından oyunun kontrolü size geçiyor. Genellikle karanlık bir havanın hakim olduğu oyunda, ekranın köşelerine ya da altına tıklayarak bir sonraki ekrana geçiş yapıyoruz ve oyundaki ilerleme bu şekilde sağlanıyor. Oyunda bir malzeme stoğumuz da mevcut ve yeri geldiği bundan da faydalanabiliyoruz. İlerleme çoğunlukla bilgisayarımızın faresi ile ekrana tıklama şeklinde olduğundan dolayı oyunda çok fazla tuş kombinasyonu bulunmuyor. Bu durum, tuşları düşünmeden oyuna odaklanarak daha kolay bir oyun oynamamızı sağlıyor.

RHEM 2 ile alakalı belki de en önemli durum ise oyunun zorluk derecesinin oldukça üst seviye olması. Oyunu oynadıkça oyun içerisinde bir sürü çözülmesi gereken bulmaca ile karşılaşıyorsunuz. Bu oyunu oynamak için aynı zamanda iyi bir gözlemci gerekiyor. Etrafta bulunan harfler ve rakamları iyi şekilde gözlemlemek ve ipuçlarını iyi bir şekilde tespit ve takip etmek gerekiyor. Bunlara dikkat etmezseniz oyunun daha başında havlu atmak zorunda kalıyorsunuz. Oyunda karşılaştığınız bulmacaları çözdükçe kurgunun ne kadar harika olduğunu düşüneceğinizden emin olabilirsiniz.

Grafikleri kötü olmamakla beraber bu derece sağlam bir kurguya sahip bir oyunda daha iyi olsa oyun açısından daha iyi olabilirdi. Fakat bu haliyle de RHEM 2 özellikle adventure tarzı oyunseverler için oldukça kaliteli ve eğer zorluğunu gördükten sonra vazgeçmezlerse kesinlikle çok kaliteli ve oynanması gereken bir oyun.

RHEM 2 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows XP / 7 / 8
İşlemci : Pentium III / Athlon MP
Ram : 256 MB
Harddisk Alanı : 1 GB
Ekran Kartı : GeForce 6200 LE / Radeon Xpress 1200 Series
DirectX : 8