World of Kings – Dawn of Fog İndirme Sayfasına Yönlendiriliyor

Oyun dosyası başka bir sitedeki kaynaktan ücretli olarak indirilecektir. Siteye gitmek için yandaki butonu kullanın...
Siteye gitmek için tıklayın..

World of Kings – Dawn of Fog kendi kalenizi ve şehrinizi oluşturup düşmanlarla savaşmak için kuvvetlerinizi geliştirdiğiniz strateji oyunudur. Türkçe dil desteği bulunmaması büyük bir eksi olsa da kolay oynanışı sayesinde bu soruna takılmayabilirsiniz.

Oyun online multiplayer olarak oynanan bir oyun ve başladığınızda bölgenizi seçerek oynamaya başlayabiliyorsunuz. Oyunda düşmanlarınızla savaşacağınız gibi kendinize müttefik kuvvetler de bulabilirsiniz. Oyun aynı zamanda bilgisayar, tablet ve cep telefonu ile uyumlu olduğu için çok fazla oyuncu sayısı ile üst düzey bir rekabet ortamı sunuyor.

Oyunda ana kalenizi, askerlerinizin konaklayacağı kışlaları, düşmana karşı sizi koruyacak kale hisarlarınızı, askerlerin tedavi olacağı hastanenizi ve daha bir çok binayı oluşturup upgrade edebilirsiniz. Bunların hepsi kalenizin güçlenip diğer oyuncuların istilasına karşı koyabilmesini sağlar. Bunların yanı sıra yeni taktikleri ve yeni zırhları bulmak için teknolojik araştırmalar geliştirebilirsiniz. Itemlerin özelliklerini geliştirmek için yararlanabileceğiniz icat sistemi de oyunda yer alıyor.

Savaş alanından bahsetmek gerekirse, güçlerinizi gerçek zamanlı PvP mücadeleleri için hazırlamalısınız. Ayrıca ortalıkta dolaşan devasa canavarlar, devler ve ak yürüyenlerle savaşarak onlardan da ganimet elde edebilirsiniz.

Oyunda kaynakların doğru kullanımı ve kaynak toplama da ayrı bir etken. Şehriniz ve ordunuz için yeterli kaynakları sağladığınızdan emin olmalısınız. Oyun size üst düzey rekabet ortamında MMO tarzında bir mitoloji yolculuğu gibi gelecek.

Artıları
  • Gerçek zamanlı mücadele
  • İcat geliştirme sistemi
Eksileri
  • Kaynak yönetimi zorlayıcı
  • Bazı yüklenme sorunları