Argo İndirme Sayfasına Yönlendiriliyor

Oyun dosyası başka bir sitedeki kaynaktan ücretli olarak indirilecektir. Siteye gitmek için yandaki butonu kullanın...
Siteye gitmek için tıklayın..

Argo ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Arma 3 oyununun motorunu kullanan ve gerçekten çok başarılı görselleri olan bir MMOFPS oyunudur. Oyunda oldukça detaylı bir şekilde hazırlanmış Malden isimli bir Akdeniz adasında geçiyor ve bu adada 5’e 5 turnuva yapıyorsunuz. Oyunun geliştiricisi daha önceden Carrier Command ve ArmA serisi ile adından söz ettiren Bohemia Interactive.

Argo oyununda direk olarak çatışmanın içine dalabilirsiniz. Oyundaki tüm haritalar oyun için dizayn edilen Malden adasında bulunuyor. Oyunda yeni silahların, giysilerin ve yeteneklerin kilidini açmak için 5’e 5 turnuvalarda başarılar elde etmelisiniz.

Argo oyununun benzeri MMOFPS oyunlarından farkı daha taktiksel bir duruşa sahip olması. Bu yüzden turnuvalarda her kurşunun değerini bilerek hareket etmelisiniz. Oyun askeri simülasyon oyunları geliştiren Bohemia Interactive’in ArmA serisinde kullandığı gerçekçiliği bu oyuna da yansıtmış. Yine oyunun muazzam grafikleri de buradan geliyor. Oyundaki Link, Raid ve Clash isimli modlarda 5’e 5 turnuvalar yer alıyorken Compat Patrol modunda 10 kişi Co-Op olarak bilgisayarın yapay zekasının yönettiği 10 kişiye karşı savaşıyorsunuz ki bu da oldukça güzel bir yenilik.

Oyundaki harita editörü pek çok server tarafından destekleniyor. Yani kendi oluşturduğunuz haritalarla da mücadele edebilirsiniz. Bu da oyunun tekrar oynanabilirlik değerini oldukça yükseltiyor.

Argo oyununda çok fazla silah seçeneği sizleri bekliyor. Oyundaki gerçekçilik rüzgarından silahlar da üstüne düşeni almış ve fantezi silahlar yerine gerçek dünyadaki modern silahlar bulunuyor. Bunun yanı sıra tahmin edebileceğinizden çok daha fazla giysi ve kişiselleştirme seçeneği de oyunda sizleri bekliyor.

Argo Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 7 SP1 / 8 / 10 (64bit)
İşlemci : Intel Dual-Core 2.4 GHz veya AMD Dual-Core Athlon 2.5 GHz
Ram : 4 GB
Harddisk Alanı : 20 GB
Ekran Kartı : 512 MB, NVIDIA GeForce 9800GT / AMD Radeon HD 5670 / Intel HD Graphics 4000
DirectX : 10
Artıları
  • Etkileyici gerçeklik
  • Taktiksel oynanış
  • Harita editörü var
  • Çok fazla silah ve kişiselleştirme seçeneği
Eksileri
  • Ağır öğrenme süreci
  • Arayüz sorunları