Shardbound İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Shardbound, online olarak oynayabileceğiniz bir CCG ( kart koleksiyonu oyunu ) oyunudur. Oyundaki dövüş arenası altıgen karelere bölünmüş bir alandan oluşuyor ve bulunduğunuz haritaya göre farklı taktikler geliştirmenize imkan sağlıyor.

Oyunu oynadıkça ve oyun içerisinde ilerledikçe yüzlerce kart topladığınızı ve kartlardaki karakterlerden oluşan bir ordu oluşturduğunuzu göreceksiniz. Elinizdeki yetenekleri kurnazlıkla oluşturduğunuz taktiklerle birleştirerek oyunda başarıyı yakalayabilirsiniz.

Oyundaki savaşlar iki oyuncunun savaş arenasında karşı karşıya gelmesi şeklinde oluyor. Her oyuncunun bir şampiyon karakteri oluyor ve bu şampiyon karakterin enerjisi sıfıra düşünce savaş bitiyor ve kaybetmiş oluyor. Gerçek oyunculara karşı savaşabileceğiniz gibi, NPC ( Oyuncu olmayan karakter ) karakterlere karşı da mücadele edebilirsiniz.

Oyunda seçilebilir durumda 6 farklı ırk bulunuyor. Her bir ırkın farklı özellikte karakterleri ve minionları bulunuyor. Oyunda kendinizi geliştirmek için maçlara çıkabileceğiniz gibi Twitch üzerinden diğer oyuncuların müsabakalarını izleyerek onların taktiklerinden bir şeyler de öğrenebilirsiniz.

Shardbound Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 7 / 8.1 / 10
İşlemci : Dual-core Intel veya AMD CPU, 2 Ghz veya üzeri
Ram : 4 GB
Harddisk Alanı : 5 GB
Ekran Kartı : GeForce GTX470 / AMD Radeon 6870 HD veya üzeri
DirectX : 11
Artıları
  • Twitch entegrasyonu
  • Adil gelişim
  • Çevreyi katarak oluşturabileceğiniz stratejiler
Eksileri
  • Kısıtlanmış PvE
  • Türkçe dil desteği yok