Uncharted 2 Among Thieves PS3 ikon

Uncharted 2: Among Thieves PS3 İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Yılın En İyi Oyunu Ödülünü Almış Efsane

VGX tarafından yılın en iyi oyunu seçilmiş; IGN, Bafta gibi platformlardan farklı dallarda farklı ödüller alarak büyük başarılara imza atan bir başyapıttan bahsediyoruz. Hikâyeden özgün müziğe, grafiklerden oynanışa kadar yenilikçi ve kaliteli özellikleriyle yıla damga vuran bu oyunu anlatmaya kelimeler, incelemeye saatler yetmez! Yaşayıp görülmesi gereken, o yılların en yenilikçi oyunlarından…

Daha PlayStation 4’ün piyasada olmadığı zamanlar, insanları PlayStation 3 almaya zorlayan nadir oyunlardan birisi olan Uncharted 2: Among Thieves, çok derin bir senaryoya sahip olmasa da sizi kendisine bağlayacak kadar akıcı ve aksiyonu hissettiren bir altyapısı var. Nefes kesici atmosfer, zamanın en gelişmiş grafikleri ve gelişmiş oyun mekanikleriyle oyuncuları ekran başına kilitlemeyi başardı.

Hikâye

Uncharted 2’nin hikâyesini üç kelimeyle anlatacak olsaydık bu kelimeler; aksiyon, sürükleyicilik ve akıcılık olurdu.

Uzun soluklu serinin ikinci hikâyesi kahramanımızın kendisini kaza yapmış bir trenin içerisinde yaralı halde bulmasıyla başlıyor. Bu kısa başlangıçta Nathan Drake, üzerinde kadim medeniyetlerden kalma olduğu aşikâr süslemelerin bulunduğu bir hançer buluyor. Hemen ardından bu başlangıcın aslında bir flashback olduğunu belli eden bir geçiş oluyor ve senaryo 4 ay öncesine geri dönüyor.

Daha sonra Flynn, hapishane, naziler ve garip yaratıklar derken Uncharted serisinin maceradan maceraya atılacağınız ünlü gizemli hikâyelerinin birinin içinde kaybolup gidiyorsunuz. Tabii oyun aynı zamanda İstanbul’da da geçtiği için senaryonun içinde kaybolsak da İstanbul’da bunun böyle olmayacağı kesin.

Grafikler

Zamanının en kaliteli grafik motorlarından biri olan Naughty Dog Game Engine 2.0 ile birlikte oyunun grafik kalitesine söylenebilecek söz kalmıyor. Gerçekçi dokular, çizimler ve animasyonlar oyunun çekiciliğini 10’a katlayan unsurlardan.

Oynanış

İlk oyuna göre daha basitliğe indirgenen ve oyuncuyu yormayan bir oynanışa sahip Uncharted 2. Ayrıca eklenen yeni yakın dövüş mekanikleriyle de çeşitliliği bir hayli artırarak seviyeyi arşa çıkartıyor. Düşmanları sessizce tekmeyle, boğarak hatta fiske atarak bile etkisiz hale getirebilirsiniz.

Ayrıca hem Co-Op hem de kompetitif çok oyunculu moda sahip olan Uncharted 2; en fazla 3 arkadaşınızla beraber Nathan, Sullivan ve Chloe karakterlerini canlandırarak görevler yapabilmenize, kompetitif modda ise rakiplerinize karşı savaşabilmenize izin veriyor.

Artıları
  • Heyecanlı ve çok iyi tempolu bir macera
  • Eğlenceli Co-Op modu
  • Üst düzey ve çeşitli dövüş/savaş bölümleri
  • Keşif ve akrobasi kısımları çok iyi
Eksileri
  • Dar yerlerde sapıtan kamera açıları