Vikings Wolves of Midgard ikon

Vikings – Wolves of Midgard PS4 İndirme Sayfasına Yönlendiriliyor

Oyun dosyası başka bir sitedeki kaynaktan ücretli olarak indirilecektir. Siteye gitmek için yandaki butonu kullanın...
Siteye gitmek için tıklayın..

24 Mart 2017 tarihinde Kalypso Media Digital tarafından yayınlanan Vikings – Wolves of Midgard oyunu PS4 üzerinden oynayabileceğiniz eğlenceli bir aksiyon rol yapma oyunudur.

Hail! King Of The North!

Orta Çağ efsanesi Vikingler’in taht için kavga ettiği soğuk kuzey topraklarını size RPG tadında yaşatan bu oyuna girmeden önce yanınıza sıcak tutacak bir kaban, kahve ve sizi tehlikelerden koruyacak bir kuzeyli kılıcı almanızı tavsiye ediyoruz!

Kuzey topraklarının gerçek sahibi olduğunuzu kanıtlamak için bir savaş vereceğiniz bu oyun, sizi saatlerce kendine bağlayacak kadar iyi olsa da yer yer karşınıza can sıkıcı sorunlar çıkarabiliyor. Oyuncuların en çok şikayet ettiği şeyler ise genelde performans sorunları ve kontrol mekaniğindeki tekniksel problemler veya zorluklar oluyor.

Grafikler

Kendine has bir atmosfere sahip olan Vikings – Wolves of Midgard kuzey kesimindeki soğuk savaşı size hissettirip adeta oyunun içindeymişsiniz hissiyatını veriyor.

Unreal Engine 4 grafik motorunu kullanan oyundaki grafik kalitesi oyunun tanıtımlarında vaat ettiği gibi, şahane! Grafik motoru çoğu kişinin gözünü korkutan bir etken olmasına rağmen ne düşük ayarlara alıp tam tadını alamadan oynuyorsunuz, ne de yüksek ayarlarda fps droplarıyla uğraşarak kanser oluyorsunuz. Tam tadında grafikler, tam tadında optimizasyon; tadını çıkarın!

Oynanış

Geldik oyuncuların en çok kafasının karıştığı kısma; Oynanış ve kontrol problemleri.

Harita dinamiklerinde neredeyse her şeyle etkileşime geçebildiğiniz için oynanış gerçekçiliği üst seviyede; bu sayede oynarken ‘bu ne böyle, bunun kırılması gerekmez mi’ gibi fiziksel şeylere takılan oyuncular da oyundan zevk alabiliyorlar.

Konsoldan PC platformuna uyarlananan bir oyun olduğu için kimisi kontrollerin oynanışı kötü yönde etkilediğini savunup eleştirirken, kimisi de bu kontrollerin gayet ideal olup hatta harika olduğunu söylüyorlar. Oyunun kendi teknik sorunları haricinde konunun tartışmaya açık bir konu olduğunu düşünerek sözü sizlere bırakıyoruz.

Artıları
  • Ganimet açısından çok zengin
  • Vikingleri sevenler için ilginç olabilir
Eksileri
  • Oynanışta değişik bir özellik yok
  • Durgun ve donuk grafikler