Wheel Riders Online ikon

Wheel Riders Online İndirme Sayfasına Yönlendiriliyor

Oyun dosyası başka bir sitedeki kaynaktan ücretli olarak indirilecektir. Siteye gitmek için yandaki butonu kullanın...
Siteye gitmek için tıklayın..

Wheel Riders Online, Raum Studio tarafından geliştirilen ve 27 Aralık 2017 tarihinde piyasaya sürülen bir MMO yarış oyunudur. Wheel Rides Online’da oyuncular kendi hesaplarından istedikleri özelliklerdeki araçları inşa edebilmektedir. Bunlar spor araba, kamyon veya tank şeklinde olabilir.

Oyuncular isterlerse kamyon ve tank tipindeki araçlara belirli özellikler ve zırhlar ekleyebilmektedir. Wheel Riders Online kullanıcılarının oyun içerisinde araçlarında kullanacakları gerekli parçaları elde etmeleri için oyunda düzenlenen yarışmalara katılması ve bu yarışmalarda başarılı olması gerekiyor. Yarışmalar genellikle ilk olarak sürüş yarışları olarak anlaşılsa da oyundaki yarışmaların asıl amacı diğer zırhlı araçlara olan savaşlardan kurtulabilmek ve yarışmaları başarı ile bitirmektir. Oyuncular yarışmalarda başarılı oldukları takdirlerde araçlarını geliştirebilmek için belirli olan nesneleri ve zırhları elde edebilir. Bu zırhlar ve nesneler araçlara eklendiğinde ise bir sonraki yarışmada hayatta kalma şansınız artmakta ve aracınız daha güçlü olmaktadır.

Wheel Riders Online piyasaya yeni sürülen ve şu ana kadar güncelleştirme almayan bir oyun olduğu için büyük oyun eleştirmenleri tarafından olumsuz puanlar alan bir oyun. Oyunun trailerı yayınlandıktan sonra gerek grafik özellikleri gerekse ses özellikleri mükemmel bir şekilde gözükmekteydi lakin oyun piyasaya sürüldüğünde belirli işletim sistemlerinde grafiklerin tam oturmadığı, sesin yeteri kadar oyun akışını etkilemediği, donmalar ve kasılmaların yaşandığı görülmüştür. Oyun bu sebepten dolayı birçok eleştirmen tarafından düşük puan aldı. Grafiksel hataların düzeltilmemesi de oyuncu topluluğunun zamanla oyunu bırakmasına neden oldu. Bunların yanı sıra sistem gereksinimleri içerisinde Windows Vista ve üstü seviyedeki sistemlerde oyunun oynanması önerilse de Windows Vista işletim sisteminde oyunun sürekli olarak donduğu ve oyuncunun oyundan atıldığı görülmüştür. Oyunun dezavantajlı olan başka bir yanı ise özellikle oyun içerisinde sadece İngilizce ve Rusça dil desteğinin bulunmasıdır.

Wheel Riders Online Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows Vista, 7, 8
İşlemci : Intel Core Duo, 2.4 GHz / AMD Athlon X2, 2.8 GHz
Ram : 2 GB
Harddisk Alanı : 9 GB
Ekran Kartı : NVIDIA GeForce 8800 GTS / AMD Radeon 3850
DirectX : 10
Artıları
  • İyi grafikler
  • Çeşitli haritalar
Eksileri
  • Oyunda donmalar yaşanıyor
  • Çok fazla kasma yaşanıyor
  • Öğretici kısım bulunmuyor
  • Araç özelleştirme çok zor
  • Oyun fizikleri çok tutarsız