Gangstar New-Orleans Online Open World ikon

Gangstar New Orleans: Online Open World İndirme Sayfasına Yönlendiriliyor

Oyun dosyası başka bir sitedeki kaynaktan ücretli olarak indirilecektir. Siteye gitmek için yandaki butonu kullanın...
Siteye gitmek için tıklayın..

Cep telefonlarının GTA‘sı olarak bilinen Gangstar serisinin açık dünya’da oynanabilen yeni oyunu Gangstar New Orleans: Online Open World artık Windows  8.1 ve üzeri işletim sahibine sahip olan bilgisayarlarda da oynanabilecek. Oyunun yapımcılığını ise telefon oyunlarının tartışmasız bir numaralı ismi Gameloft üstlenmiş.

Oyunun isminden de anlaşılacağı gibi oyun New Orleans şehrinde geçiyor. Önceki oyunlara oranla artırılan araç ve silah çeşidi oyunu bir üst seviyeye taşımış, üstelik bilgisayarda oynaması cep telefonunda oynamaktan çok daha zevkli. Tıpkı GTA oyunlarında olduğu gibi bir hikaye dahilinde yapmanız gereken görevleri yerine getirerek ilerliyorsunuz. Grafikleri GTA 5 kadar başarılı olmasa da GTA 3 oyununu andırıyor.

Oyunda suç dünyasında tekel olmaya çalışan bir grubun üyesi olarak diğer gruplara ve sokaklarda suç dünyasını yönetenlere karşı savaş açıyorsunuz. Şehrin farklı bölgelerinde ki bu bölgeler çok lüks mekanlar da olabiliyor batakhaneler de olabiliyor, farklı görevleri yerine getirmeye çalışacaksınız. Bu oyunda bulunan mahalleni koruma ve diğer mahallelere saldırma ise oyunu önceki oyunlardan ayırarak online bir rekabet getiriyor.

Oyun karakter konusunda da sizi sınırlamıyor. İstediğiniz karakteri oluşturmak için çeşitli özelleştirmeler mevcut. Oyundaki zengin içerik sayesinde sürekli keşfetmeye açık olacaksınız ve yeni eklenen güncellemelerle yeni gelen özellikler sanki sıfırdan bir oyun oynuyormuş hissi oluşturacak.

Gangstar New Orleans: Online Open World Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 8.1 / 10
İşlemci : Pentium Dual Core E2220 2.40GHz / Athlon 64 X2 Dual Core 4400+
Ram : 2 GB
Harddisk Alanı : 12 GB
Ekran Kartı : GeForce 8600 GT veya Radeon HD 2600 XT
DirectX :
Artıları
  • Eski cihazlarda bile oynanabiliyor
  • Sıkılmayacağınız çok sayıda görev
Eksileri
  • Sinir bozucu chat sistemi
  • Otomatik isabet sistemi oyunun çatışma bölümlerinin zevkini azaltıyor