Horizon Source İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Horizon Source aynı anda 100 online oyuncuya kadar destekleyen bir hayatta kalma oyunudur. PUBG sonrası popüler olan hayatta kalma oyunlarına kaliteli grafiklere sahip bir yenisi daha eklenmiş oldu.

Kullanabileceğiniz çok sayıda karakter ve bu karakterlerin farklı özellikleri bulunuyor. Oyunda terk edilmiş bir adaya salınan 100 kişiden son kalan olmaya çalışıyorsunuz. Tabi bu PUBG oyunu ile aynı senaryo olsa da onun biraz daha bilim kurgu elementleri ve silahları ile donatılmışı diyebiliriz. Adaya salınır salınmaz hemen çevreyi araştırıp silahlar bularak hayatta kalma şansınızı artırmanız gerekiyor. Oyundaki tüm diğer oyuncular sizin düşmanınız ve gördüğünüz yerde öldürmeye çalışacaksınız.

Oyunda binaların içine girerek binaları da araştırabiliyorsunuz. Ayrıca kimi zaman havadan da çeşitli silahlar ve ekipmanlar bırakılabiliyor. Bunların düştükleri yerleri görmek için de binaların yüksek yerlerinden araziye bakmak etkili bir taktik. Oyundaki her karakterin kendi silahı ve özel yeteneği bulunuyor. Oyunda taktik yapmak için tuzaklar ve engeller oluşturabiliyorsunuz.

Oyunun senaryosuna bakacak olursak, 2100 yılında icat edilen süper hızlı bir hava aracı sayesinde evrendeki diğer gezegenlere seyahat çok daha hızlı bir şekilde yapabiliyor ve evrenin çok uzak noktaları bile ulaşılabilir hale getirilmiş. Evrendeki hayatın gizemlerini çözmek için de üstün özelliklere sahip kişilerden oluşan bir ekip kurulmak isteniyor. Ekibi oluşturmak için askerlerden, doktorlardan, bilim adamlarından ve  diğer mesleklerden 100 kişiyi bir adaya bırakıp son hayatta kalanı ekibe dahil etme fikri geliştirilmiş.

Horizon Source Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 7, 8.1, 10
İşlemci : Intel Core i3-4340 / AMD FX-6300
Ram : 2 GB
Harddisk Alanı : 5 GB
Ekran Kartı : Nvidia GeForce GTX 460 2GB / ATI Radeon HD 4850 2GB
DirectX : 11
Artıları
  • Ücretsiz ve kurulum dosya boyutu küçük
  • Çok iyi görseller
  • Basit ve anlaşılır öğretici bölümü
  • Fortnite tarzı başarılı inşa sistemi
Eksileri
  • Yetersiz server sayısı
  • Level 2 olana kadar oyun içi sohbete katılamıyorsunuz