H1Z1 İndirme Sayfasına Yönlendiriliyor

Oyun dosyası başka bir sitedeki kaynaktan ücretli olarak indirilecektir. Siteye gitmek için yandaki butonu kullanın...
Siteye gitmek için tıklayın..

H1Z1 oyunu PUBG‘den sonra hemen hemen her ay yeni bir tane görmeye alıştığımız online hayatta kalma ( battle royale ) oyunlarından yeni bir tanesi. Klasikleşmiş şekilde paraşütle bir mekana inip son kişi kalana kadar kendi başına veya takım halinde diğerleri ile savaşıyorsunuz. Bu oyun türünün oyuncular tarafından bu kadar kabul görmesinin altında insan doğasının bir parçasının da hayatta kalma içgüdüsü olmasına dayanması yatıyor olabilir.

H1Z1 oyununda diğer oyunlardan farklı olarak bir adaya düşmüyorsunuz. Düştüğünüz haritada zehirli bir gaz bulutu hızla yaşam alanını daraltıyor. Yani belli bir süre sonra oyuncuların birbirine yaklaşması kaçınılmaz. Neyse ki oyunun temel taşlarından olan ekipman ve silah araştıracak kadar vaktiniz bulunuyor.

Oyunda bulunan araçlar da size avantaj sağlayıp geriye kalan son kişi olmanızda yardımcı oluyor. Diğer hayatta kalma oyunlarında bulunmayan araçtan ateş etme özelliğini H1Z1 oyununda görebilirsiniz. 4 kişilik bir takım oluşturup aracınıza atlayıp 1 kişi arabayı kullanırken diğerleri ateş edecek şekilde çatışmaların ortasına dalabilirsiniz. Ayrıca araçlarınız için çeşitli güçlendirmeler de mevcut. Ama araçlara karşı kurulabilecek tuzaklara da dikkat etmeniz gerekiyor. Aracınızın yakıtının hiç bitmediğini ve istediğiniz kadar sürebileceğinizi de hatırlatalım.

Eğer bir araç bulamadıysanız ve etrafınızda araçlar cirit atıyorsa onları alt etmek için tuzaklar kurabilir, mayınlar bırakabilir ve bu araçlara ateş edebilirsiniz. Oyunda sık sık paraşütle çeşitli silahlar ve ekipmanlar bırakılıyor. Bunların içinde patlayıcı oklar ve hafif makineli tüfeklerin de bulunduğu çok geniş yelpazede bir silah çeşitliliği mevcut.

H1Z1 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 7, 8, 8.1, 10 ( Sadece 64 bit )
İşlemci : Intel i5 Quad-Core
Ram : 6 GB
Harddisk Alanı : 20 GB
Ekran Kartı : nVidia GeForce GTX 280 ve üstü
DirectX : 10
Artıları
  • Yenilikçi araç sistemi
  • Tamamen ücretsiz oynanış
Eksileri
  • Bu türdeki diğer oyunlardan daha kötü grafikler
  • Bağlantı sorunları ve oyundan atma
  • Çok aşırı bug bulunuyor
  • Aşırı sistem gereksinimi