Championship Manager 2008 ikon

Championship Manager 2008 İndirme Sayfasına Yönlendiriliyor

Oyun dosyası başka bir sitedeki kaynaktan ücretli olarak indirilecektir. Siteye gitmek için yandaki butonu kullanın...
Siteye gitmek için tıklayın..

Beautiful Game Studios tarafından geliştirilen Championship Manager 2008 menajerlik türünde oldukça önemli bir oyun. Eğlenceli yapısı ile dünya çapında fanatiklere sahip olan Championship Manager serisi, oyunseverler için olmazsa olmaz bir yer edinmiş durumda.

Oldukça sade bir menüye sahip olan oyunun ilk açılışında istediğimiz ligleri, kişisel bilgileri ve oynayacağımız takımımızı seçtikten sonra oyuna hızlıca başlayabiliyoruz. İlk etapta seçenekler bir miktar karışık görünse de geçmişte CM serisi oynayanların adapte olması son derece hızlı olacaktır. Tactics, Training, League, Fixtures, Last Macth, Squad, Staff, Finances, Transfers, Information ve History seçeneklerinin bulunduğu oyunda bu seçenekler vasıtasıyla takımımıza hükmediyor ve takımımızın maç içinde ve dışındaki stratejilerini belirleyebiliyoruz. Bunlar arasında maçtaki dizilim, antrenmanlar, duran top kullanacak oyuncular gibi çok çeşitli ayarları yapmamızı mümkün. Championship Manager 2008’de de serinin diğer oyunlarında olduğu gibi takımımızla alakalı yüzlerce ayarı yapabilmemiz mümkün.

Prozone adı verilen ve CM serisine CM 2007 ile Prozone özelliğinin de bulunduğu oyunda, bu özellik sayesinde hem takımımızın hem de rakiplerimizin gollerini detaylı şekilde inceleyip analiz yapma imkanına sahip olabiliyoruz. Çeşitli kategorilerin bulunduğu mesaj kutusuna oyuncularla ilgili genel bilgiler, transfer haberleri, medya mesajları gibi çeşitli mesajlar gelebiliyor. Maçları detaylı olarak izleyebildiğimiz “Last Match” özelliği ile maçta takımımızın yaptıkları hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabiliyoruz.

Oyunda CM serisinin diğer oyunlarında sıklıkla görülen savunma problemi minimuma indirilmiş durumda. Önceki oyunlarda ufak preslerde dahi savunmada çok büyük hatalar yapılırken Championship Manager 2008’te bu hata büyük ölçüde düzeltilmiş. Oynanabilirliğin genel olarak oldukça iyi düzeyde olduğu oyunda oyuncuların bilgileri kısımlarında resimlerin olmaması ise bir eksiklik olarak karşımıza çıkıyor.

Oldukça iyi tasarlanan bir arayüze sahip olan oyunda sesler ise CM’de genel olarak alıştığımız sesler olarak karşımıza çıkıyor. Gayet mantıklı ve iyi stratejiye sahip bir oyun olan Championship Manager 2008, geçmişte menajerlik oyunlarını oynamış yada menajerlik oyunlarına yeni başlayacaklar için gayet güzel bir alternatif olarak karşımızda duruyor.

Artıları
  • Başarılı maç motoru
  • ProZone aracı muhteşem
Eksileri
  • Maç günü kontrolleri bulunmuyor
  • Sesler oyunu güzelleştirmiyor
  • Ufak tefek çok sayıda hata var