Slither io ikon

Slither io İndirme Sayfasına Yönlendiriliyor

Oyun dosyası başka bir sitedeki kaynaktan ücretli olarak indirilecektir. Siteye gitmek için yandaki butonu kullanın...
Siteye gitmek için tıklayın..

Slither io tarayıcı tabanlı eğlenceli bir konsepte sahip tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz online bir yılan oyunudur. Zaman geçirmek için birebir olan bu basit oyun diğer oyunculara karşı olduğu için ve mobil cihazlardan da oynanabildiği için oldukça kızışmış bir rekabet ortamına sahip.

Oyunda yılanı mouse ile hareket ettiriyorsunuz. Mouse’un sol tuşuna bastığınızda ise yılan hızlanıyor. Agar io oynayanların yakından tanıdığı bir oynayış. Agar io’da bir top olarak kendinizden küçük topları yemeye çalışıyordunuz, Slither io’da da bu mantık var ama tek bir fark var, diğer oyuncuları yiyemiyorsunuz.

Başlangıçta yılanınız çok küçük ve tıpkı bir kurtçuk gibi. Oyun ekranında bulunan renkli ve parıldayan noktaları yedikçe yılanınız önce bir solucan daha sonra da büyük bir yılan haline geliyor. Tabi bir yandan büyürken diğer yandan diğer oyuncuların yılanlarına çarpmamanız gerekiyor. Kafanız bir başka yılanın gövdesine çarptığında ölüyorsunuz. Aynı şekilde diğer yılanları yemek için onların size çarpmasını sağlayabilirsiniz. Size çarptıklarında enerjileri açığa renkli noktalar kümesi olarak çıkıyor ve siz de bunları toplayarak hızlı bir şekilde büyüyebiliyorsunuz. Büyüdükçe diğer yılanlar sizden kaçıyor bu bir avantaj ama ne kadar büyük olursanız hareket alanınız da o kadar azalıyor.

Oyuna başlamak için sadece bir takma isim seçmeniz yeterli. Hızlı giriş yapmak isteyenler misafir olarak girebilir. Takma isminizin başkası tarafından kullanılmasını istemiyorsanız kayıt olabilirsiniz. Oyun ekranında yılanınızın uzunluğunu ve kaç oyuncunun arasından kaçıncı olduğunuzu görebiliyorsunuz. Oyunda müzik bulunmuyor ve bir zaman sonra sessizlik sıkıcı gelebiliyor. Bu yüzden oyuna başlamadan yeni bir sekmede müzik açın veya müzik programınızdan müzik açın. Oyunda öldüğünüz anda hemen geri gelebildiğiniz için bir süre sonra hırs ile birlikte bağımlılık yapabilir. Basit, renkli ve bağımlılık yapıcı oynanışı ile değişik bir tür online oyun oynamanızı sağlıyor.

Artıları
  • Tamamen ücretsiz
  • Bağımlılık yapıcı basit oynanış
  • Herkes oynayabilir
Eksileri
  • Bazı teknik hataları var
  • Lag oluşabiliyor