Space Strike ikon

Space Strike İndirme Sayfasına Yönlendiriliyor

Oyun dosyası başka bir sitedeki kaynaktan ücretli olarak indirilecektir. Siteye gitmek için yandaki butonu kullanın...
Siteye gitmek için tıklayın..

Space Strike oyunu klasik bir dünyayı koruma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. 7’den 70’e herkes tarafından oynanabilecek eğlenceli bir arcade oyunu. Dünyayı istila etmeye çalışan uzaylı araçlarına karşı uzay geminiz ile karşı koymaya çalışıyorsunuz. Dalgalar halinde gelen düşmanları parçaladıkça onların geride bıraktığı bazı güçlendiricileri toplayarak ek can kazanabilir veya silahlarınızı güçlendirebilirsiniz.

Oyunda oynayabileceğiniz 20 adet görev bulunuyor. Bu görevler 5 farklı ortamda gerçekleşiyor. Bölümleri geçtikçe düşmanlar daha çok güçlenerek karşınıza çıkıyor. Daha büyük ve daha fazla ateş eden uzay gemilerini alt etmek oldukça zorlaşabiliyor. Neyse ki lazer silahı ve ısı güdümlü füzeler gibi ek silahları toplayarak düşmanlara karşı daha güçlü bir şekilde durabilirsiniz. Bölümlerin sonundaki boss karakterler bu tip oyunlara nazaran biraz daha zor olmuş. Boss karakterlerini gördükten sonra bölümün içindeki zorluklar gözünüzde hiç büyümeyecek. Enerjisi çok fazla olan bu boss karakterleri öldürmek bazen çok uzun sürebiliyor. Çünkü her zaman bir boşluk bulup enerjisini alabilecek ateş etme şansına sahip olmuyorsunuz. Oyunda bölümleri ve boss bölümlerini ne kadar fazla canla geçerseniz o kadar fazla puan kazanıyorsunuz. Bu tip küçük oyunları oynamanın asıl amacı skor tablosunda yüksek puan elde etmektir.

Eğer oyun oynayarak boş vakit geçirecek kısa vaktiniz varsa ve amacınız küçük bir oyun oynamaksa bu oyunu deneyebilirsiniz. Çok iyi grafiklere sahip olmasa da akıcı ve içine çeken bir oynanışa sahip.