Grand Theft Auto 5 İndirme Sayfasına Yönlendiriliyor

Oyun dosyası başka bir sitedeki kaynaktan ücretli olarak indirilecektir. Siteye gitmek için yandaki butonu kullanın...
Siteye gitmek için tıklayın..

Gta San Andreas ve GTA 4 sonrasında artık daha ne kadar üst düzey bir oyun yapılabilir ki diyorduk ama GTA 5’i görünce bütün fikrimiz değişti. Rockstar Games firmasını diğer tüm firmalarımızın üstüne koymamızı sağlayacak oyun, video oyunlar dünyasına bir bomba gibi düştü.

Los Santos, yıldızlardan ve şimdiden parlayan yıldızlardan oluşan ışıltılı bir şehirdir. Bir zamanlar şehir tüm batı dünyasının kıskandığı eşsiz bir şehirdi. Şimdilik, ekonomik zorlukların mengenesinde boğulan kirli gerçeklik gösterileri için bir sığınak. Tüm olayların merkezinde – güneşin altında bir yer için durmak bilmeyen mücadelede şansı yakalamaya çalışan tamamen farklı suçlulardan oluşan üçlü bir takım. Sokak çetesinin eski üyesi Franklin geçmişini terk etmeye çalışır. Emekli bir banka soyguncusu Michael, dürüst bir hayatta her şeyin hayal edildiği kadar pembe olmadığını keşfeder. Trevor – büyük ikramiye umuduyla kendini birkaç işte deneyen şiddet ve psikopat hayranı. Seçenekleri tükettiklerinde hayatlarını riske atarlar, ya hepsine ya da hiçbir şeye sahip olmanın tek yolu olan bir dizi cüretkar soygun yaparlar.

GTA 5’te Rockstar Games tarafından yaratılmış en büyük ve en detaylı dünyayı görebilirsiniz. Ayrıca üç ana karakterin hayatını ve eylemlerini etkileme fırsatı. Karakterlerin geçmişlerine de tanık olacağımız bu etkileyici hikaye, oyunu olabildiğince heyecan verici ve büyüleyici hale getirecek.

Oyunun bu bölümünde ünlü GTA serisinin tüm özelliklerini bulabilirsiniz. Ayrıntılar muhteşem düşünülmüş, zarif bir kara mizah içeriyor, popüler kültüre yerinde göndermeler var ve hatta tamamen yeni, eğlenceli çok oyunculu mod var. Daha ne bekliyorsunuz hemen indirip oynamaya başlayın.

Önemli NOT: Oyun ücretli bir oyun olduğu için sunduğumuz download linki ücretsiz indirme değildir. İndirdiğiniz dosyadan GTA 5 oyununu yükleyebilirsiniz ama sizden daha önce satın almış olduğunuz aktifleştirme kodu isteyecektir.

Grand Theft Auto 5 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
İşlemci : Intel Core 2 Dört Çekirdekli İşlemci Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Dört Çekirdekli İşlemci (4 CPUs) @ 2.5GHz
Ram : 4 GB
Harddisk Alanı : 72 GB
Ekran Kartı : NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
DirectX : 10, 10.1, 11
Artıları
  • Yeni FPS modu
  • İnanılmaz detaylı ve büyük bir açık dünya
  • İnanılmaz Trevor karakteri
Eksileri
  • Küçük yaşlar için sakıncalı içerikler mevcut