Örümcek Adam ikon

Örümcek Adam Oyunu İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Marvel Comics’in ünlü çizgi film kahramanı Spiderman (Örümcek Adam), üç Hollywood yapımı filmiyle birçok çocuğun, gençlerin ve hatta yaşlıların tanıdığı bir karakterdir. Spiderman Friend or Foe adlı oyun ise Activision, Next Level Games ve Beenox tarafından geliştirilmiştir. Oyun, Marvel’in çizgi romanlarından ilham alarak başlıyor. Oyuna ilk başladığımızda, üç zorluk seviyesinden en kolayını seçerek oynamaya başlayabiliriz.

Oyun, Spiderman 3 filmine dayanarak 2007 yılında yayınlanmıştır. Oyun, kahramanımız Peter Parker’ın, çatıda 6 kollu ahtapot ve Yeşil Cin de dahil olmak üzere düşmanlarına karşı verdiği mücadeleyi konu alıyor. Oyunda, Tokyo’da başlayan macera boyunca farklı şehirlerde dövüşler gerçekleştiriyoruz.

Oyunun en iyi özelliklerinden biri, aynı ekranda birden fazla oyuncu tarafından oynanabilmesidir. Co-op modu sayesinde arkadaşlarımızla birlikte oyunu oynayabilir ve eğlenceli zaman geçirebiliriz.

Spiderman Friend or Foe, PSP, PS, XBOX 360, Nintendo Wii ve Windows gibi birçok platformda oynanabilir. Oyunun kontrol sistemi oldukça basit olup, hareketler öğrenmek oyuna hızlı bir başlangıç yapmamızı sağlar. Oyunun grafikleri oldukça başarılıdır ve Quake 3 gibi diğer oyunları andıran kamera açısı ve atmosferik aydınlatması ile oyuncuları etkiler.

Oyunun En can alıcı noktası bir karikatürün film, bir filmin oyun olması diyebiliriz. Oyun hemen hemen her yaşa hitap ediyor. Spiderman Friend or Foe eğlenceli zaman geçireceğiniz bir oyun. Başarılı grafikleri ve modellemeleriyle özellikle Spiderman severlerin ilgi odağı olabilecek bir yapım. Platform oyunlarını da seviyorsanız iyi oyunlar dileriz.

Örümcek Adam Oyunu Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows XP/Vista
İşlemci : Intel Pentium 4 @ 1.6 GHz
Ram : 256 MB
Harddisk Alanı : 5.5 GB
Ekran Kartı : 128 MB, nVidia GeForce FX 5200 / ATI Radeon 9500
DirectX : 9.0c
Artıları
  • İki kişilik oynama seçeneği
  • Çok iyi Spider-Man çizgi film görüntüleri
  • Hareket çeşitliliği
Eksileri
  • Kamera açısı problemleri
  • Yorucu bölümler