Volfied

Volfied İndirme Sayfasına Yönlendiriliyor

Oyun dosyası başka bir sitedeki kaynaktan ücretli olarak indirilecektir. Siteye gitmek için yandaki butonu kullanın...
Siteye gitmek için tıklayın..

Bazı oyunlar vardır, oyun dünyasına yeni bir soluk getirir. Volfied oyunu da oyun dünyasına yeni bir tür getirerek günümüze kadar popülerliğini korumayı başaran oyunlardan. Mantığı basit olan bir oyun olsa bile Volfied’in getirdiği oynanış geliştirilerek atari salonlarında çok büyük gelirler elde eden oyunlar türetilmiştir.

Volfied oyunda oynadığınız evrenin adıdır. Uzayda seyahat eden bir pilot son görevini yerine getirdikten sonra kendi gezegeni olan Volfied’e geri döner. Buraya döndüğünde gezegenin çeşitli yaratıklar tarafından istila edildiğini görür ve Volfied evrenini bu yaratıklardan kurtarmaya çalışır.

Volfied oyunundaki mantık aslında oldukça basit: ekrandaki sizi yakalamaya çalışan makineye ve böceğe benzeyen yaratıklara yakalanmadan ekranın açabildiğiniz kadar çoğunu açmaya çalışıyorsunuz. Ekranı açma olayına değinecek olursak bulunduğunuz güvenli çizgi üzerinden ayrılıp ekranın açık olmayan yerini çizip tekrar güvenli çizgi üzerinde başka bir yere döndüğünüzde arada kalan alanı açmış oluyorsunuz. Bu esnada böceklere yakalanmamak kaydı ile tabi. Bu şekilde ekranları aça aça veya böcekleri bir yerde hapsedip sıkıştırarak bölümleri geçmeye çalışıyorsunuz. Ekranın %80’ini açtığınızda bölümü geçmeye hak kazanıyorsunuz. Bundan daha fazlasını yapabilirseniz bu aldığınız puanı ve bölümü bitiriş şeklinizi de olumlu olarak etkiliyor. Ayrıca ekranda bulunan küpleri alarak kazandığınız güçleri de bu canavarlara karşı avantaj olarak kullanabilirsiniz.

Oyunda gittikçe zorlaşan 15 bölüm bulunuyor. Bu 15 bölümü 3 farklı zorluk seviyesinde de bitirmeyi başarabilirseniz ekstra bir 16. bölüm daha açılıyor. Bölümleri geçtikçe sizi yakalamaya çalışan böcekler daha hızlı hareket etmeye ve daha zorlu olmaya başlıyor.

Eğer çok iyi sistem özelliklerine sahip bir bilgisayara sahip değilim ama yine de sürükleyici ve eğlenceli bir oyun arıyorum diyorsanız Volfied sizin için kesinlikle doğru adres olacaktır.

Artıları
  • Klasik bir oyun
Eksileri
  • Az sayıda level