Monster Garage ikon

Monster Garage İndirme Sayfasına Yönlendiriliyor

Oyun dosyası başka bir sitedeki kaynaktan ücretli olarak indirilecektir. Siteye gitmek için yandaki butonu kullanın...
Siteye gitmek için tıklayın..

Monster Garage İçinizdeki Modifiye Canavarını Ortaya Çıkaracak

Araba ve özellikle de modifiye tutkusu dünyada kendine has bir kültür yaratmayı başardı. Artırılmış motor güçleri, nitro hız artırıcılar, müzik sistemleri, kesilen makaslar, boyanmış kaportalar bu modifiye seçeneklerinden sadece birkaçı. Belgesel kanallarının da gözdesi olan bu sektör Monster Garage ile oyun dünyasına adım atıyor.

Monster Garage aslında bir televizyon programı. Kısıtlı bir bütçe ve kısıtlı bir zamanla size verilen bir aracı tamir ve modifiye ederek kara geçmeye çalışıyorsunuz. Modifiye ve tamir sırasında karşınıza bir sürü aksilik çıkması ise eşyanın tabiatı olarak sayılıyor ve işin heyecanı da burada. Aracınızın onarımını ve eklemelerini bitirdikten sonra ise sıra aracı denemeye geliyor. Ki en eğlenceli kısmı da bu bölüm.

Monster Garage ve Uzman Danışmanlarınız

Arabalar elbette basit makineler değil. Birkaç mühendislik dalının birlikte çalışması ile üretilen bu makineleri oto sanayide çalışmıyorsanız eğer kendi başınıza tamir etmeniz zor. Monster Garage bu soruna çözümü, alanında uzman araba tamircileri ile çözüyor.

Eski bir motosikletli serseri olan Jesse James baş yardımcınız. Toplamda ise 4 adet uzman emrinizde. Onlar sizin için yapılması gerekenleri ortaya çıkarıyor ve bu andan sonra elinizdeki para ile birlikte tam 7 gününüz var.

Monster Garage’ın uzmanlardan sonraki en önemli aşaması ise ihtiyacınız olan parçaların temini. Bu parçaları temin edebilmek için gerçek dünyadaki gibi sipariş vermeniz gerekiyor. Ve yine aynı gerçek dünyada olduğu gibi siparişiniz birkaç dakika içinde de elinize geçebiliyor, birkaç gün içinde de. Önünüzde sadece 7 gün olduğu için siparişlerinizi de bu zaman yönetimine uygun olarak vermeniz gerekiyor. Teslimat için sadece 2 gününüz kaldığında sipariş vereceğiniz malzemenin geliş süresi 3 gün ise bu hanenize başarısızlık olarak yazılıyor ve bölümü tekrar oynamanız gerekiyor. Oyunun eksilerinden biri de bu. Oynadığınız bölümü ortasında save edemiyorsunuz.

Grafikler, Sesler ve Oynanabilirlik

Grafikler hakkında Monster Garage’ı çıkartan firmanın Invictus olduğunu söylersek usta oyuncular içerik hakkında bir tahminde bulunacaklardır. Oyun içindeki hataların grafikleri gölgede bıraktığı bir oyun diyebiliriz Monster Garage için. Bunlar basit donma hataları da değil, oynadığınız bölümün sonuna yaklaştığınızda oyundan atılabiliyorsunuz. Her şeyi baştan yapmaya başlamak sinir bozucu olabiliyor. Ama oyun 7 bölümden oluştuğu için bitirilmesi yine de çok zor değil. Daha önce de Street Legal’de kullanılan motorun Monster Garage için de kullanılması bu hataların tek sebebi diyebiliriz. Bu motor geliştirilmeden hatasız bir oyun oynamak zor gibi görünüyor.

Grafikler ve sesler ise ortalama düzeyde. Müzikler ise oyunun artıları arasında yer alıyor.

Eğer siz de hem iflah olmaz bir oyuncu hem de modifiye tutkunu iseniz Monster Garage’ın hatalarına katlanabilir ve keyifli bir oyun oynayabilirsiniz. Monster Garage oynayarak arabalarla ilgili bilgilerinizi de geliştirebilirsiniz. Kim bilir, bir gün yolda kaldığınızda Monster Garage eğitiminiz sayesinde yola devam bile edebilirsiniz.