Devilian İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Bluehole Studio tarafından geliştirilen ve Archeage ve Rift gibi oyunların yapımcısı Trion Worlds tarafından yayınlanan Devilian, bir rol yapma oyunu.

Diablo’ya benzer yapısıyla dikkat çeken oyunun ilk başında oyunun hikayesini izleyerek oyuna başlıyoruz. Hikayeye göre önceki savaşta canavarların kılıçlarının parçalandığı ve bu parçaların dünyada bazı şehirlere düşerek parçaların canavarlara dönüştüğünü görüyoruz. Bizim oyundaki amacımızın ise parçalardan oluşan canavarlarla savaşmamız gerektiği olduğunu öğreniyoruz. Farklı şehirlerin bulunduğu oyunda savaştıkça ve görev tamamlandıkça diğer şehirlere ışınlanma imkanına sahip oluyoruz. Savaşırken bize yardımcı olacak bir büyücü de yanımızda bulunuyor, ancak bu büyücü bir süre sonra tutsak olarak düşüyor ve onu da kurtarmaya çalışıyoruz.

Oyunun başlangıcında karakterimizin saç, sakal, göz bebeği, kıyafet, dövme gibi ayrıntılı özelliklerini kendimiz seçip oluşturabilme imkanına sahip olduğumuz Devilian’da şeytan taşları denilen karanlık güçleri içeren parçaları toplayarak etkili silahlar ile güç kazanabiliyoruz. Sefer, akın, arena, cehennem kulesi, günlük zindan gibi savaş modlarında şeytani birliğe karşı savaşmamızın yanı sıra güçlü canavarları yenmek için diğer oyuncuları da oyuna dahil edip ittifak kurabilmemiz mümkün. Oyunun aralarında son derece kaliteli sinematik hikaye anlatımları da mevcut.

Üstten görünümlü, kolay, rahat oynanabilir, bolca kanlı ama bir o kadar da eğlenceli bir oyun olan Devilian kaliteli grafikleri ve oynanışı ile oyuncunun farklı bir dünyanın içine girmesine olanak tanıyor ve oyunseverlerin güzel bir oyun deneyimi yaşamasını sağlıyor.

Devilian Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10 (64 bit)
İşlemci : 2Ghz Dual Core
Ram : 3 GB
Harddisk Alanı : 8 GB
Ekran Kartı : NVIDIA 9800 GTX / AMD HD 5670
DirectX : 9
Artıları
  • Zindan tarama ve ganimet listeleme sistemleri çok başarılı
  • Bonus itemlerin bol olması
  • Tılsım sistemi ile her şeyi değerlendirebilme
Eksileri
  • Birbirine benzer çok fazla obje var