GT Racing 2: The Real Car Experience İndiriliyor

  • Ana Sayfa
  • Genel ›
  • GT Racing 2: The Real Car Experience İndirme Sayfası
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Tamamen ücretsiz ve son derece kaliteli grafiklere sahip bir araba yarışı oyunu indirme niyetindeyseniz GT Racing 2: The Real Car Experience oyununu deneyebilirsiniz. Oyun, mobil oyunların bilinen en iyi yayıncılarından birisi olan Gameloft tarafından mobil cihazlar için geliştirilmiş olsa da Windows 8.1 ve üzeri işletim sistemine sahip bilgisayarlara da yükleyip oynanabiliyor. Bu tip birçok oyunu ücretsiz bir şekilde sunan Microsoft Store’dan bu oyunu da indirip oynayabiliyoruz.

Oyunu mobilde oynayanlar çok iyi bilir. Donanımlı, oldukça fazla araç çeşidine sahip ve zorlayıcı yarışları olan üst düzey bir yarış oyunu. Fakat oyun bilgisayardaki yüksek grafiklere sahip bilgisayar oyunları kadar iddialı gelmeyebilir. Yine de bir şans verip oyundan hoşlanıp hoşlanmadığınıza kendiniz karar verin.

Oyunda ilk bakışta en çok göze çarpan özellik çok fazla araç çeşidi bulunması. Bu çeşitlerin arasında Mercedes-Benz, Audi, Ferrari, Nissan, Ford ve Dodge gibi dünyanın en prestijli otomobil markaları da yer alıyor. Şu anda 67 farklı lisanlı araç bulunan oyuna belli periyotlarla yeni araçlar eklenmeye devam ediliyor. Bu araçlarla yarışabileceğiniz 13 farklı pist bulunuyor.

Oyunda Klasik Yarış, Teke Tek, Ağır Top ve Geçiş gibi farklı yarış tipleri yer alıyor. Klasik yarışta alışılagelmiş finiş çizgisini 1. geçen araç olmaya çalışıyorsunuz. Teke tek yarışta bir rakibinizle belli bir fark açana kadar yarışıyorsunuz. Eğer o sizden öndeyse ve farkı o rakibiniz açarsa o kazanıyor. Ağır Top yarışlarında yarış esnasında bulunduğunuz sıralamaya göre belli bir saniyede bir puan alıyorsunuz. Yarış sonunda da en yüksek puana sahip araç kazanıyor. Geçiş oyununda sizi pistte en arkadan başlatıyorlar ve pistin sonuna gelene kadar tüm rakiplerinizi geçmeniz isteniyor.

Bunların yanı sıra oyunun güncellemeleri ile gelen meydan okumalar da size hem araç hem de çeşitli hediyeler kazandırıyor. Bunlarda farklı yarış tiplerinde farklı görevler verilebiliyor. Oyunda avantajlı hale gelmek için bu meydan okumaları da oynamayı unutmayın.

Oyunda bulunan fizik motoru başarılı bir şekilde hazırlanmış. Geçiş noktaları, virajlar ve hızlanarak araç geçme konularında başarılı bir yarış oyunu geliştirebilmişler. Ayrıca oyuna etki eden hava koşullarını da oyunda yoğun bir şekilde hissediyorsunuz. Aracınızı kontrol etmek için 4 farklı kamera açısı da size sunulmuş. Bu tip yarış oyunlarının genelinde sizden istenen bekleme süreleri de GT Racing 2 oyununda yok.

GT Racing 2: The Real Car Experience Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 8.1 ve üzeri
İşlemci :
Ram : 2 GB
Harddisk Alanı : 2 GB
Ekran Kartı :
DirectX : 11
Artıları
  • Araç ve pist çeşidi fazla
  • Tekdüzelikten uzak yarış çeşitleri
  • Oynayacak çok fazla içerik
  • Bekleme süresi yok
Eksileri
  • Çok yavaş gelişiyorsunuz
GT Racing 2: The Real Car Experience İÇERİĞİNE BENZER İÇERİKLER