Facade ikon

Facade İndiriliyor

  • Ana Sayfa
  • Genel ›
  • Facade İndirme Sayfası
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Facade, bol ödüllü bir interaktif kurgu oyunudur. İlgi çekici ve etkileşimli bir kurgu oyunu oynamak istiyorsanız, Facade tam size göre bir oyun.

Oyun, üniversiteden eski arkadaşlarınız Trip ve Grace’den aldığınız bir mesajla açılıyor. Trip sizi dairesine davet ederken oldukça gergin olduğunu hissediyorsunuz ve dairelerine vardığınızda yavaş yavaş nedenini anlıyorsunuz.

Trip ve Grace, birlikte keyifli bir akşam geçirmeyi umduğunuz mutlu ve evli bir çift değiller. Evlilik mutluluğunun cephesinin altında arada kalmış bir evlilik var. Eylemleriniz gelecekleri üzerinde kalıcı bir etkiye sahip olacak ve onları yaklaşan boşanmaya doğru sürüklemek veya uzlaşmaya ikna etmek sizin elinizde. Bunu da onları gücendirip evden kovulmadan yapmak zorundasınız.

Yenilikçi bir oyun olan Facade, herhangi bir sınırlama olmaksızın karakterlerle kendi konuşmanızı yazmanıza izin verir. Oyun sırasında herhangi bir noktada istediğinizi söyleyebilirsiniz. Benzeri oyunlar genellikle çoktan seçmeli şıklar sunarak sizin seçimlerinizi yapmanızı sağlar. Araya girmek, çok sık yapılırsa Trip ve Grace’i rahatsız eder, bu yüzden konuşma sıranızı beklemek en iyisidir.

Facade’de kullanılan güçlü gelişmiş doğal dil işleme, oyunun geleceğidir. Trip ve Grace, nasıl ifade edilirse edilsin yazdığınız hemen hemen her şeyi anlar ve tepki verir. Ortaya çıkan yapay zeka yanıtları ve tepkileri son derece gerçekçi ve etkileşime girmek için ilginç görünüyor. Ne söylediğinize veya nasıl söylediğinize bağlı olarak konuşmayı etkileme ve yönlendirme gücüne sahipsiniz, bu yüzden akıllıca seçim yapın!

Karakterlerin sesleri gerçekçi ve doğaldır, farklı ifadelerde duygu ve gizli anlamı kolayca anlarsınız. Konuşmalar sırasında yüz ifadeleri de o andaki duyguyu yansıtmak için sürekli değişiyor. Bu önemlidir çünkü ev sahiplerinizi gücendirmek akşamınızın erken bitmesine neden olabilir.

Oyun yüklendikten sonra, hikayedeki belirli olaylar rastgele seçilir. Bu, oyuna derinlik katar ve tekrar oynatma değerini artırır. Ek olarak, oyunun sonunda oyuncuların incelemesi için tam bir komut dosyası oluşturulur. Akşamın konuşmasını analiz etmek, bir sonraki oyunda istediğiniz yolu seçmenize yardımcı olabilir.

Facade, oyuncuların oyun sırasında kendi diyalogları üzerinde özgürce hüküm sürmelerini sağlayan ilk interaktif drama oyunlarından biridir. Farklı sonuçlar elde etmek için deney yapmaktan hoşlanan herkes bu oyunu sevecektir.

Artıları
  • Çok iyi yapay zeka
  • İstediğiniz söyleyebilme özgürlüğü
  • Yüksek tekrar oynanabilirlik
Eksileri
  • Çok da iyi olmayan grafikler
Facade İÇERİĞİNE BENZER İÇERİKLER