Stormfall İndiriliyor

  • Ana Sayfa
  • Genel ›
  • Stormfall İndirme Sayfası
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Krallığın Sana İhtiyacı Var!

Stormfall kendi kalenizi ve krallığınızı kurup hisarlar çekerek savaş ortamını yaşayacağınız bir fantezi oyunudur. Bu tip oyunları oynayanların iyi bildiği gibi önce gereken tüm binaları inşa edip daha sonra savaş için gerekli üniteleri üretip savaşa gitme mantığı bu oyun için de geçerli. Oyun browser tabanlı bir oyun olduğu için çok fazla sistem gereksinimi de istemiyor.

Peki Stormfall oyununun bu diğer oyunlardan farkı ne? Öncelikle tamamen ücretsiz olması ve herkese eşit bir şans sunması oyunu ön plana çıkarıyor. Yani çok para harcayanların size karşı ezici bir üstünlük kurmasına izin verilmiyor. Bunun yanı sıra kalelerin, binaların ve askerlerin gerçekçi görüntüleri, eski kılıç savaşları dönemine uygun olarak hazırlanması ve akıcılığı sizi oyuna bağlamaya yeterli görünüyor.

Oyunda inşa edebileceğiniz binalar arasında kaleler, kalenizi korumak için hisarlar, halkın yiyecek ihtiyacını karşılayacak çiftlikler ve tarlalar, konaklama ihtiyacını karşılamak için evler, çeşitli madenleri çıkarıp kullanmak için madenler, madenleri işlemek için demirhaneler, hastalara bakmak için revir, ticareti sağlamak için market ve malzemelerinizi depolamak için depolar yer alıyor.

Asker üniteleri açısından oldukça zengin çeşide sahip bir oyun olan Stormfall oyununda, okçular, atlı güçlü lordlar, ork atı süren savaşçılar, arbalestçiler, şövalyeler, kahramanlar, ayı süren savaşçılar, cüceler, yaratıklar ve orklar gibi birçok üniteyi savaş alanına sürebilirsiniz.

Oyun tarayıcı tabanlı bir oyun olduğu için güncel bir tarayıcı kullandığınızdan emin olun. Aksi taktirde oyunda donma ve kasmalar yaşayabilirsiniz. Oyun serverlarında genellikle oldukça fazla oyuncu olduğu için rekabet ortamı açısından bir eksiklik hissetmeniz söz konusu değil.

Stormfall Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows XP/Vista/7
İşlemci : 800 Mhz ve üzeri
Ram : 512 MB
Harddisk Alanı :
Ekran Kartı :
DirectX : 8.1
Artıları
  • Çok fazla sistem gereksinimi istemiyor
  • Tarayıcı tabanlı olduğu için farklı cihazlardan oynanabilir
  • Oyun içi denge iyi sağlanmış
Eksileri
  • Daha fazla güncellenmeli
Stormfall İÇERİĞİNE BENZER İÇERİKLER