Cooking Fever İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Aşçılık yeteneklerinizi göstermeye hazırsanız Cooking Fever oyunu size bu fırsatı tanıyor. Tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bu oyunda dünyanın çeşitli mutfaklarından yemekler ve tatlılar yaparak zaman yönetimi ile oynuyorsunuz.

Oyunda dünyadan 21 farklı noktada değişik yemek tarifleri ile karşılaşacaksınız. Bunların arasında deniz mahsulleri, fast food yemekler ve leziz tatlılar gibi çeşitlendirilmiş yemekler var. Bunlara alıştıkça yemek hazırlama yetenekleriniz de gelişecek. Oyunda yüzlerce farklı tarif sizleri bekliyor. Bu tarifleri yapabilmek için kullanabileceğiniz çok çeşitli mutfak aletleri de oyunda kontrolünüzde olacak. Pizza fırınları, pirinç pişiriciler, kahve makineleri gibi çok çeşitli aletlerle tanışma fırsatınız var.

Oyunda sadece yemek yapmıyor aynı zamanda restoranınızın daha çok müşteri kazanmasını sağlamaya da çalışıyorsunuz. Bunun için farklı dekorasyon ürünlerini kullanarak restoranlarınızı geliştirebilirsiniz. Müşterilerinizi daha mutlu hale getirmek için onlara ikram edebileceğiniz çörek ve kurabiyeler yapabilirsiniz. Mutfağınız için de yapabileceğiniz geliştirmeler ile daha güzel menüler hazırlayabilirsiniz.

Oyunun şu anda 400’den fazla farklı yemek seçeneği bulunuyor. Bunların içinde kullanabileceğiniz 150’den fazla malzeme yer alıyor. Çin yemeği, Hint yemeği ve Dondurma dükkanı gibi farklı temalarda işletmelerde çeşitlendirilmiş bir oyun sizi bekliyor. Oyunda tüm sosyal oyunlarda görmeye alıştığımız aşırı fazla level sayısı da ihmal edilmemiş. 400’den farklı bölümü var ve güncellemelerle sürekli yeni bölümler ekleniyor. Kısacası kız oyunları arasında en popüler türlerden birisi olan yemek oyunları arasında en popüler sosyal oyun olan Cooking Fever sizi bekliyor.

Artıları
  • Dünya mutfaklarından yemekler var
  • Çok fazla bölüm sayısı
  • Arkadaşlarla oynayabilme imkanı
  • Yükseltme seçenekleri
Eksileri
  • Türkçe dil desteği bulunmuyor