Silent Storm

Silent Storm

LisansÜcretsiz
Dilİngilizce
Dosya Boyutu200 MB
İşletim SistemiWindows XP / 7 / 8
Eklenme TarihiAralık 26th, 2015
Hemen indir (200 MB)
806 kez indirildi

Puanlama

1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
(1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...Loading...

Silent Storm, Rusya’nın en çok bilinen oyun yapımcılarından biri olan Nival tarafından geliştirilmiş taktiksel sıra tabanlı bir RPG oyunudur. Oyunun ortamı 2. Dünya Savaşı zeminidir. Oyunda küçük bir askeri grubu yöneterek savaş hattında çeşitli bilgiler ele geçirmeye ve düşmanlarınıza büyük yıkımlar yaşatmaya çalışıyorsunuz.

Oyun tamamı ile 3D motoru ile oluşturulmuştur ve tüm çevre zarar verilebilir, yıkılıp dökülebilir özelliktedir. Bu da oyunun gerçekçiliğini oldukça üst seviyelere çıkarıyor. Gerçekçi taktikleri ve üst düzey yapay zekası ile sizi derinden etkileyecek bir sıra tabanlı taktik oyunu olmaya aday.

Oyunun Özellikleri

  • Ağırlıklı olarak taktikler ve takım yönetimi üzerine yoğunlaşacağınız bir sıra tabanlı oyun.
  • Başarılı bir 3D motoru üzerine kurulmuş tamamı ile yıkılıp dökülebilen bir çevre.
  • 2 farklı kampanyada esnek görev yapısı.
  • Çevrenin de etkileşebilir olması ve hasar alması ile taktiğinizin içine çevresel etkenleri de katmanız gerekiyor.
  • Rastgele ögelerle zenginleştirilmiş, dikkatlice oynanması gereken her biri birbirinden farklı hissettiren 24 görev.
  • Her biri farklı yeteneklere sahip 40’tan fazla takımınız için seçebileceğiniz bayan ve erkek karakterler.
  • 2. Dünya savaşı esnasında kullanılmış 75’ten fazla otantik silah.
  • 3 farklı zorluk seviyesi ile taktiksel yoğunluğu artırıp azaltabilme.


YORUM YAZIN

İsim : E-Mail :