Moto Rider GO Highway Traffic ikon

Moto Rider GO: Highway Traffic İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Moto Rider GO Highway Traffic oyunu 2017 yılının Temmuz ayında ücretsiz bir şekilde çıkarak motor severler için eğlenceli vakit geçirtmeye devam ediyor. T- Bull yayımcılığıyla çıkan telefon ve bilgisayar üzerinden oynanabilen oyunc her yaştan insana hitap ediyor. 3D görüntüler eşliğinde çok gerçekçi olmasa da seçeceğiniz favori motorla otobanda eğlencenizi doruk noktaya taşıyabilirsiniz. Performans olarak yavaş motordan tutun en hızlı motorlara birçok çeşitliliği var. Bu motorların yanı sıra 23 adet görevle birlikte hızınıza hız katabilir, oyunlarda paralar kazanabilirsiniz.

Gerçek zamanlı tablolarla da kendi sıranızı diğerleriyle kıyaslayabilir ve her geçen gün daha yukarılara çıkmanızı izleyebilirsiniz. İster otobanda karlı bir yolda ister çölde ister şehir içinde kalabalık bir caddede motor sürerek heyecanınızı arttırabilir, diğer arabalara çarpmadan ilerlemeye çalışabilirsiniz. Moto Rider GO Highway Traffic, gündüz ile birlikte gece de motor sürme keyfini yaşama imkanı sunuyor. Motor severler için güzel bir oyun olan Moto Rider oyuncuları için motor, harita ve görev çeşitliliği ile her geçen gün yenileşmeye devam ediyor. Bununla da kalmayıp farklı sürüş tarzları bulunan oyunda; sonsuz oyun ile diğer araçlara çarpana kadar yol alabilir, rekor kırmaya çalışabilirsiniz.

Oyundaki yükseltme seçeneklerini kullanarak hızınızı, fren kalitenizi, hızlanmanızı ve can sayınızı artırabilirsiniz. Oyunda 3 farklı motor tipi ile oynamanıza imkan veriliyor, bunlar: Chopper, Cross ve Superbike. Oyunun mantığı sonsuz akan bir yolda ilerleyip puanlar toplayıp geliştirmeler yapıp bir önceki rekorunuzu kırmaya dayalı.

Artıları
  • Eğlenceli oynanış
  • Başarılı geliştirme seçenekleri
  • Farklı motor tipleri
Eksileri
  • Tekrar edici oynanış