Hand of the Gods : SMITE Tactics İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Hand of Gods kartların biriktirilmesi ve daha güçlü karakterlerin ede edilmesi ile ilerleyen bir strateji oyunudur. Oyun severler tarafından son dönemlerin en gözde oyunlarından bir tanesi olarak kabul edilen Hand of the Gods: SMITE Tactics, ücretsiz bir şekilde indirilerek oynanabiliyor. Ancak günümüzde hemen hemen bütün oyunlar gibi bu oyunda da oyun içi satın almalar yaparak karakterlerinizin gücüne güç katabilir ve oyunda daha kısa zamanda daha büyük mesafe kat edebilirsiniz. Çevrimiçi bir şekilde başka oyunculara karşı oynanabilen Hand of the Gods : SMITE Tactics şuan PC, Xbox One, PS4 ve Steam platformları tarafından destekleniyor. Çevrimiçi oyuncuların yanı sıra arkadaşlarınıza Challenge Queue bölümünden meydan okuyabilir ve arkadaşlarınızla keyifli dakikalar yaşayabilirsiniz.

Hand of the Gods : SMITE Tactics’te şuan 285 karttan oluşan temel bir kart seti bulunmaktadır. İleride güçlendirilip çeşitlendirilmesi düşünülen bu kartlarda Yunan, Maya, Mısır ve Çin tanrıları bulunmaktadır. Oyunda seviye atladıkça elde edeceğiniz bu kartlar güç ve özelliklerine göre çeşitlenmektedir. Oyunda kurmuş olduğunuz stratejiye bağlı olarak elinizi güçlendirecek ve galip gelmenizi sağlayacak kartları seçmeniz oldukça mühimdir.

Oyunda Casual, Ranked, Arena ve Training olmak üzere 3 mod bulunuyor. İlk 3 mod oyundaki seviyenize göre oynayabileceğiniz modlarken Training modu alıştırma yapabileceğiniz ve oyuna alışabileceğiniz moddur. Oyuna ilk olarak Casual modundan giriş yapabiliyorsunuz. Oyun başlamadan önce elinizdeki kartlardan birini seçiyor ve oyuna başlamış oluyorsunuz. Seçtiğiniz kart ana karakteriniz olurken karşılaştığınız rakibe göre kartlarınızı düzenliyor ve maçı başlatıyorsunuz. Mücadelede sırayla kartlar seçilip hamle yapılıyor ve rakibi yok etmek hedefleniyor. Rakibi ilk ortadan kaldıran mücadeleyi kazanıyor.

Hand of the Gods : SMITE Tactics oyun yaklaşık 10 dilde desteklenmekle beraber oyunda Türkçe dil desteği bulunmamaktadır. Bu nedenle İngilizce bilmeyen oyuncuların biraz zorlanacağını söyleyebiliriz.

Hand of the Gods : SMITE Tactics Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows Vista - 64 bit
İşlemci : AMD A8 / Intel Core 2 Duo
Ram : 4 GB
Harddisk Alanı : 15 GB
Ekran Kartı : 1024 MB, AMD Radeon R7 / Geforce 630
DirectX : 11
Artıları
  • Bu türü sevenler için eğlenceli oynanış
  • Strateji kısmını iyi oturtmuşlar
  • Kart paketleri kazanmak zor değil
Eksileri
  • Çok fazla launcher sorunu içeriyor
  • Arayüz geliştirilmeli