Damned Hours İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Eğer favori oyun türünüz korku oyunları ise Damned Hours ilk oynamanız gereken oyunlardan birisi olabilir. Modern bir evde karanlık atmosferde her an çıkabilecek tehlikelere karşı tedbirli bir şekilde kedi fare oyunu oynadığınız oyundaki atmosfer özel olarak sizi germek için hazırlanmış.

Oyunda Annie karakteri ile oynayacaksınız. En büyük korkusu yalnız kalmak olan bu kız en kötü korkuları ile yüzleşiyor. Üstelik buna ruhlar ve hayaletler de eşlik ediyor. Japon korku oyunu “Hitori Kakurenbo” oyununu oynayacak olan Annie oyuncağından saklanarak gerilim dolu bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Damned Hours oyunun başlangıcında oyuncak kuklanızı banyoda bıçaklanmış şekilde bırakıp şimdi sıra sende diyorsunuz ve saklanmaya başlıyorsunuz. Bundan sonra kuklanız sizi bulursa sizi bıçaklayacak ve bu saklanma oyununu kaybedeceksiniz. Oyuncağın sizi bulmaması için ışıkları yakmamalı, çok ses çıkarmamalı ve izinizi belli edecek şeylerden kaçınmalısınız. Oyuncaktan sabah 6’ya kadar saklanmayı başarabilirseniz hem hayatta kalacaksınız hem de oyunu kazanmış olacaksınız.

Oyunda gece 3’ten sabah 6’ya kadar saklanmayı başarmayı çalışırken evin pek çok gizli bölümlerini de bulmanız gerekiyor. Haritalarda size yardımcı olacak pek çok gizli objeler bulunuyor. Bu objeleri topladıkça farklı yeteneklerinizi geliştiriyorsunuz. Oyunda bir evden sabaha çıkıp kurtulduktan sonra sıradaki güne geçiyorsunuz ve farklı bir evde saklanma oyununu tekrarlıyorsunuz.

Oyunun grafikleri sizi korkutmak için yeterli ve oyundaki müzikler ve sesler sizi gerim gerim gerecek. Oyunun başında size öğretilen kısmı geçmeden iyice kendinizi verin, oyunun ilerleyen bölümlerinde çok fazla işinize yarayacak.

Damned Hours Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 7/8/8.1/10
İşlemci : Intel Core i3-530
Ram : 4 GB
Harddisk Alanı : 4 GB
Ekran Kartı : 1GB VRAM, NVIDIA Geforce GTX 260 / ATI Radeon HD 4870
DirectX : 10
Artıları
  • Oyun fikri çok orijinal
  • Muhteşem grafikler
  • Gerilim ortamı başarıyla oluşturulmuş
Eksileri
  • Oynanış ve kontrolleri anlamak biraz zaman alabiliyor