The Walking Dead A New Frontier ikon

The Walking Dead: A New Frontier İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

The Walking Dead dizisi televizyonlarda fırtına gibi esiyorken bu tip dizileri izler gibi oynayabileceğiniz oyunlar üretmekte usta olan Telltale Games yine muhteşem bir hikayeye sahip bir oyunla seriyi karşımıza çıkardı. Diziye aşina olanların tahmin edebileceği gibi The Walking Dead: A New Frontier oyunu da zombilerle dolu bir dünyada hayatta kalma mücadelesi veren bir avuç insanın hikayesini işliyor.

Oyunda insanlıktan geriye kalan kişiler sizin tek aileniz. Peki ailenizi korumak için ne kadar ileriye gidebilirsiniz mottosu veriliyor. Oyuna bakacak olursak ilerleyen hikayenin sizin kararlarınıza ve yapacaklarınıza göre şekillendiği bir oyun karşımıza çıkıyor. Oyunda vereceğiniz kararlar için kısa süreleriniz oluyor ve bu da gidişatı tamamen etkiliyor. Oyunda sadece karar verme değil aksiyon anlarında yapacağınız şeyler de mevcut. Hem macera hem de aksiyonu bir arada sunan bir oyun.

Oyunda Javier karakteri ile oynuyorsunuz. Javier ailesini bulmaya çalışırken karşısına Clementine isimli genç bir kız çıkıyor. Clementine ile birlikte ölüler ordusundan kaçarken diğer hayatta kalan insanlara ulaşmaya çalışıyorsunuz. Oyunun hikayesi gerçekten muhteşem, tıpkı bir sinema filmi senaryosu kadar etkileyici.

Oyunun görselleri de çizgi filmi de andıran gerçekçi görsellerden oluşuyor. Oyunun hakkını verelim, bu açıdan kendine has bir sanat stili var ve alışınca göze oldukça hoş geliyor. Oyunun sadece ilk bölümü ücretsiz vermesi ve devam eden bölümleri para ile satın almanızı istemesi de en büyük eksisi olarak karşımıza çıkıyor.

The Walking Dead: A New Frontier Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 10
İşlemci : Intel Core 2 Duo 2.4 GHz
Ram : 1 GB
Harddisk Alanı : 16 GB
Ekran Kartı : 1024 MB VRAM, Nvidia GTS 450+
DirectX : 11
Artıları
  • Etkileyici hikaye
  • Kararlara göre şekillenen gidişat
  • Başarılı seslendirme
Eksileri
  • Türkçe dil desteği yok
  • Boyutu çok yüksek